Főoldal > MOZGÁS > Sejtelmes selyemtorna Távol-Keletről!

Sejtelmes selyemtorna Távol-Keletről!

emésztésjavításmozgásselyemtorna
0

Írta:

Ha a nyugat-európai ember magáévá teszi a keleti kultúrkör módszereit és tapasztalatait, akkor nagy lépést tehet életminőségének javítása érdekében – tartják a keleti meditáció nagy „bölcsei” Távol-Keletről érkezett hazánkba a több száz éves ún. selyem-brokát tradicionális egészségvédő torna, amely kondicionáló, regeneráló hatású mozgásgyakorlatokra épül. Nevét találóan onnan kapta, hogy az ősi kínai felfogás szerint a […]

Ha a nyugat-európai ember magáévá teszi a keleti kultúrkör módszereit és tapasztalatait, akkor nagy lépést tehet életminőségének javítása érdekében – tartják a keleti meditáció nagy „bölcsei”

Távol-Keletről érkezett hazánkba a több száz éves ún. selyem-brokát tradicionális egészségvédő torna, amely kondicionáló, regeneráló hatású mozgásgyakorlatokra épül. Nevét találóan onnan kapta, hogy az ősi kínai felfogás szerint a minőségi élet és az egészség kapcsolata olyan, mint az igényesen szőtt selyem ragyogása. E kínai mozgáskultúra világába tartozó torna jótékony hatással van a kötőszövetekre, a csontrendszerre, a szív- és érrendszerre, valamint az emésztő szervekre is. Hatása akkor a leghatékonyabb, ha a szabadban végezzük. A selyem-brokát egészségvédő torna gyakorlatait elegendő naponta néhány percig végezni ahhoz, hogy kellő energiával töltődjünk fel aznapra. 

Ahol kipróbálhatod:
MABUHASZ Közhasznú Egyesület, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X