Főoldal > MOZGÁS > Szexi karok, vékony derék nyárra -Béres Alexandra tippjei

Szexi karok, vékony derék nyárra -Béres Alexandra tippjei

Béres Alexandrakarmozgás
0

Írta:

“Szia Szandi! 3 hónap alatt sikerült 10-11 kg-ot leadnom helyes étrenddel és heti 7-8 óra mozgással, de vannak olyan területek, amiket nem tudok formálni. Elég vastag karjaim vannak és nagyon zavarnak. Picit vékonyodtak ugyan, de még most sem igazán látni a súlyzózások eredményét, pedig már lassan fél éve rendszeresem tornázom. A hasam szerencsére most már lapos, de […]

“Szia Szandi!

3 hónap alatt sikerült 10-11 kg-ot leadnom helyes étrenddel és heti 7-8 óra mozgással, de vannak olyan területek, amiket nem tudok formálni. Elég vastag karjaim vannak és nagyon zavarnak. Picit vékonyodtak ugyan, de még most sem igazán látni a súlyzózások eredményét, pedig már lassan fél éve rendszeresem tornázom. A hasam szerencsére most már lapos, de még mindig széles a derekam. Elsősorban dvd-re tornazom, hetente egyszer pedig eljárok úszni is. 1 kg-os sulyzókkal edzek és 0.5kg lábsúllyal. Köszi szépen válaszod.
 
Szép napot!”

Szia!

Nagyon gratulálok a 11 kg-os fogyásodhoz, az igazán nagy akaraterőről ad tanúbizonyságot. Büszke lehetsz magadra! Amit leírtál, az jó.

Mit tehetsz még?

  • A kar formálására egy kg-os súlyzót javasolnék (ahogy most is végzed).
  • Változtatásként kipróbálhatod – ne lepődj meg -, hogy leteszed a súlyzót és anélkül végzed a gyakorlatokat úgy, hogy nagyon koncentrálsz az izmok működésére. Én soha nem használok súlyzót a napi óráimnál, a koncentrációmmal sokkal vékonyabb váltak a karjaim.
  • Azonban ha ez egy hónapon belül nem hoz nálad változást, akkor kezdj el fekvőtámaszozni: legyen fenn a térded, ne tedd le a földre, kezdd öttel (ha megy!) és menj fel 4X12-ig. Ez egy nagyon nehéz gyakorlat, de biztosan formásodni fog tőle a karod.
  • A derekad formázására a gyors gyaloglást ajánlanám egy kis “csalással”: forgasd a törzsed ellentétes irányba, mint ahogy lépsz. Minden lépésnél tedd ezt meg, tehát a vállad ne előre nézzen, hanem folyamatosan forgasd. Koncentrálj a derekadra, húzd be a hasad, és tartsd össze a hasfalad – ez segíteni fog meglátod!

Béres Alexandra 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X