Főoldal > MOZGÁS > Így lehet túlsúllyal boldogan élni!

Így lehet túlsúllyal boldogan élni!

egészséghírKaliforniamozgástánc
0

Írta:

A “Tonna-Donna” táncklubok tagjai nem fogyókúrás receptcserére gyűlnek össze – bár arra is -, hanem önfeledt szórakozásra, kacagásra. Az első szórakozóhely Long Beachen van, de sikere akkora, hogy a minap nyílt egy második Phoenixben, Arizonában. Az egész kezdeményezője, vezetője és tulajdonosa, Lisa Marie Garbo, aki már a harmadik “nagyon gyönyörű” (Big is Beautiful a jelmondata) klubot tervezi. Az […]

A “Tonna-Donna” táncklubok tagjai nem fogyókúrás receptcserére gyűlnek össze – bár arra is -, hanem önfeledt szórakozásra, kacagásra.

Az első szórakozóhely Long Beachen van, de sikere akkora, hogy a minap nyílt egy második Phoenixben, Arizonában. Az egész kezdeményezője, vezetője és tulajdonosa, Lisa Marie Garbo, aki már a harmadik “nagyon gyönyörű” (Big is Beautiful a jelmondata) klubot tervezi. Az új táncklub a texasi Dallasban nyílik majd – adta hírül az Ananova brit hírügynökség.

Garbo maga sem pehelysúlyú, 165 centis magasságához több mint 120 kilós tömeg társul. 30 éves koráig sem volt soványka, ki nem állhatta a testét, utána viszont rándított egyet a vállán és inkább elfogadta magát olyannak, amilyen. 

Klubját bírálatok is érik, mondván, hízásra buzdít. Garbo ezt cáfolja, a tagok fogyóznak.
“De miért ücsörögjenek otthon magukban tévét nézve, míg lemennek róluk a fölös kilók, melyek úgysem mennek le soha” – idézte őt az Ananova.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X