Főoldal > MOZGÁS > Orvosi rendelvényre olcsóbb a testmozgás Bécsben

Orvosi rendelvényre olcsóbb a testmozgás Bécsben

egészségmozgásovosrecept
0

Írta:

Egy egészségpénztár évi 35 euró értékben megtéríti a testedzésre fordított kiadásait azoknak, akiknek az orvosa magas vérnyomás, aggasztó testtömegindex vagy a normálisnál magasabb vérzsírarány miatt rendszeres testmozgást rendelt – írta szerdán a Der Standard című lap az APA hírügynökség alapján. A cél megelőzni a szív és érrendszeri megbetegedéseket, az elhízást és a cukorbetegség kialakulását. A […]

Egy egészségpénztár évi 35 euró értékben megtéríti a testedzésre fordított kiadásait azoknak, akiknek az orvosa magas vérnyomás, aggasztó testtömegindex vagy a normálisnál magasabb vérzsírarány miatt rendszeres testmozgást rendelt – írta szerdán a Der Standard című lap az APA hírügynökség alapján.

A cél megelőzni a szív és érrendszeri megbetegedéseket, az elhízást és a cukorbetegség kialakulását.

A sportminisztérium és különböző sportszervezetek szervezésében zajló program keretében hatszáz sportolási lehetőség közül lehet választani. A 35 eurós térítés igénybevételének a recept mellett még egy feltétele van, mégpedig az, hogy a páciens rendszeres testmozgást végezzen.

Forrás: MTI

 


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X