Főoldal > MOZGÁS > Orvosi rendelvényre olcsóbb a testmozgás Bécsben

Orvosi rendelvényre olcsóbb a testmozgás Bécsben

egészségmozgásovosrecept
0

Írta:

Egy egészségpénztár évi 35 euró értékben megtéríti a testedzésre fordított kiadásait azoknak, akiknek az orvosa magas vérnyomás, aggasztó testtömegindex vagy a normálisnál magasabb vérzsírarány miatt rendszeres testmozgást rendelt – írta szerdán a Der Standard című lap az APA hírügynökség alapján. A cél megelőzni a szív és érrendszeri megbetegedéseket, az elhízást és a cukorbetegség kialakulását. A […]

Egy egészségpénztár évi 35 euró értékben megtéríti a testedzésre fordított kiadásait azoknak, akiknek az orvosa magas vérnyomás, aggasztó testtömegindex vagy a normálisnál magasabb vérzsírarány miatt rendszeres testmozgást rendelt – írta szerdán a Der Standard című lap az APA hírügynökség alapján.

A cél megelőzni a szív és érrendszeri megbetegedéseket, az elhízást és a cukorbetegség kialakulását.

A sportminisztérium és különböző sportszervezetek szervezésében zajló program keretében hatszáz sportolási lehetőség közül lehet választani. A 35 eurós térítés igénybevételének a recept mellett még egy feltétele van, mégpedig az, hogy a páciens rendszeres testmozgást végezzen.

Forrás: MTI

 


További cikkeink a témában

turmixzsírégetés

Top 3 zsírégető turmix edzéshez

Írta:
11 napja 0

A mesterséges turmixokat igazi csodaszernek tartjuk, fogyaszt, vagy épp izmot épít, ráadásul nem macerás, csak fel kell oldani egy kis vízben vagy tejben, és már fogyasztható is. Azonban sokkal egészségesebb italt készíthetünk magunknak pár perc alatt, csak némi hozzávaló és egy botmixer kell hozzá.

Kövess Facebook-on!
X