Főoldal > MOZGÁS > Extrém mozgásformák adrenalinfüggőknek

Extrém mozgásformák adrenalinfüggőknek

0

Írta: and

Mountain bike Semmi sem fogható a kemény hegyi pályák teljesítéséhez, a sikeres hegymászás után pedig leszáguldani a kanyargós, ugratós útvonalon: igazi adrenalinfröccs vár rád! A bringázás formálja a combot, a vádlit, a feneket, és a karokat. Óránként elégetett kalória: kb. 500-600 Sziklamászás Nem könnyű és nem olcsó mulatság, ha sziklamászásra adod a fejed, ám a […]

extrem2.jpg ()

Mountain bike

Semmi sem fogható a kemény hegyi pályák teljesítéséhez, a sikeres hegymászás után pedig leszáguldani a kanyargós, ugratós útvonalon: igazi adrenalinfröccs vár rád! A bringázás formálja a combot, a vádlit, a feneket, és a karokat.

Óránként elégetett kalória: kb. 500-600

Sziklamászás

Nem könnyű és nem olcsó mulatság, ha sziklamászásra adod a fejed, ám a befektetett pénz és energia megéri! Ez a sport a teljes testedet megmozgatja, formás és erős karokra tehetsz szert általa – nem árt edzőteremben készülni, mielőtt belevágsz. A mozgáshoz elég sok eszköz szükséges, például hegymászó cipő, kötél, karabinerek, hám, hevederek, sisak, valamint egy tapasztalt oktatóra is szükséged lesz, aki meg tud tanítani a sziklamászás fortélyaira. A szabadság érzése és az adrenalinlöket azonban hatalmas élményt nyújt majd.

Óránként elégetett kalória: kb. 550

Vadvízi evezés

A rafting szuper edzést biztosít a felsőtested számára – és sokkal szórakoztatóbb, mintha mondjuk súlyokat emelgetnél a konditeremben. Emellett a hátat, a vállat és a hasat is keményen megdolgoztatja ez a sport, emellett fantasztikus élményt jelent a természet közelsége, és a morajló vízben való sebes haladás.

Óránként elégetett kalória: kb. 300-350

Állva evezés

A szörf és az evezés keverékének nagy rajongója például Jennifer Aniston és Kate Hudson is. A hullámokkal való küzdelem mellett már az is kemény edzés, hogy fel tudj állni a deszkán, és talpon maradva tudj evezni a víz tetején. Dolgozik a comb, a has, a hát, na és a karok is – próbáld ki te is a vízen suhanásnak ezt a formáját!

extrem3.jpg ()Óránként elégetett kalória: kb. 500-700

Búvárkodás

Irány a tenger, annak is a legcsodásabb része, a tengerfenék, természetesen búvárfelszerelésben. Ha szeretsz úszni, és szereted a tenger élővilágát, akkor próbáld ki magad. A víz alatti úszás szinte minden porcikádat átmozgatja. Oktató segítségével elsajátíthatod a búvárkodás legapróbb fortélyait is, vizsgatétel után pedig akár egyedül is merülhetsz majd.

Óránként elégetett kalória: 900


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X