Főoldal > MOZGÁS > Ismerd meg a sztárok kedvenc edzésmódszereit!

Ismerd meg a sztárok kedvenc edzésmódszereit!

0

Írta: and

  Sok sztár a plasztikai sebészek segítségével tartja formában magát, vannak azonban olyan hírességek, akik a mozgásra esküsznek, és kedvenc sportjuknak köszönhetően vannak mindig bomba formában. Reese Witherspoon A színésznőről senki nem mondaná meg, hogy két gyermek édesanyja, annyira jó formában van – ez egy új edzésformának, a boot camp-nek köszönheti. A katonai kiképzéshez hasonlító […]

 

Sok sztár a plasztikai sebészek segítségével tartja formában magát, vannak azonban olyan hírességek, akik a mozgásra esküsznek, és kedvenc sportjuknak köszönhetően vannak mindig bomba formában.

reese.jpg ()

Reese Witherspoon

A színésznőről senki nem mondaná meg, hogy két gyermek édesanyja, annyira jó formában van – ez egy új edzésformának, a boot camp-nek köszönheti. A katonai kiképzéshez hasonlító edzés keményen megmozgatja a sztár minden porcikáját, felülések, fekvőtámaszok, guggolások, futás és akadálypálya is az edzésprogram részét képezik.

Cameron Diaz

A csinos szőkeség nem csak vígjátékokban brillírozik, hanem rendszeresen vállal főszerepet különböző akciófilmekben is. A forgatások során igyekszik kímélni kaszkadőrét, sok jelenetet maga forgat le, és hogy ezt meg is tudja valósítani, mindig bomba formában kell lennie. Cameron kedvence a szörfözés. Hogy miért? A vízen való egyensúlyozás erősíti a gerincet, és a hát izmait, formálja a has- és a combizmokat – ha pedig a vízbe pottyanna, jöhet az egész testet remekül átmozgató úszás!

 

Khloe és Kim Kardashian

A valóságshow-járól és a szexvideójáról elhíresült Kim húgával közösen görkorcsolyázik a Los Angeles-i óceánparti sétányon. A celeb úgy véli, hogy a görkorizás sokkal jobb móka, mintha bármilyen más edzést végezne, és ez is kellően átmozgatja a feneke és a combja izmait.

kendra.jpg ()Katharine McPhee

Az évekig bulimiával küzdő énekesnő mára megszabadult problémájától, és az önsanyargatás helyett inkább rendszeres edzésre váltott. Katharine szeret szabadtéren edzeni, úgyhogy edzőjével a tornaterem helyett inkább a zöldben mozognak. Az énekesnő kedvenc eszköze egy gumikötél, amely olcsó és egyszerű, ám rendkívül változatosan használható a gyakorlatok végzése során.

Kendra Wilkinson

Az egykori nyuszilány gyermeke születése után rendkívül gyorsan visszanyerte remek alakját, méghozzá a kick-box-nak köszönhetően. Az intenzív kardioedzéshez nincs is másra szükség, mint egy pár kesztyűre, és egy boxzsákra, amit bármikor, bármennyit lehet püfölni, és nem csak alakformálásra, hanem feszültség-levezetésre is remek eszköz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X