Főoldal > MOZGÁS > Sztárok, akik a futásra esküsznek

Sztárok, akik a futásra esküsznek

0

Írta: and

Fergie A Black Eyed Peas bomba formában lévő énekesnője gyakran húz edzőcipőt, és vág neki Los Angeles dombjainak. „A legfontosabb számomra, hogy helyén legyen az önbecsülésem, és összhangban legyek saját magammal.” A sztár az edzés alatt zenét hallgat, így képes teljesen kikapcsolódni. Gwyneth Paltrow Az Oscar-díjas színésznő élete legjobb formájában van, lételeme a mozgás. Amikor […]

fergie.jpg ()Fergie

A Black Eyed Peas bomba formában lévő énekesnője gyakran húz edzőcipőt, és vág neki Los Angeles dombjainak. „A legfontosabb számomra, hogy helyén legyen az önbecsülésem, és összhangban legyek saját magammal.” A sztár az edzés alatt zenét hallgat, így képes teljesen kikapcsolódni.

Gwyneth Paltrow

Az Oscar-díjas színésznő élete legjobb formájában van, lételeme a mozgás. Amikor nem a sztártrénerrel, Tracy Andersonnal edz, akkor New York utcáin koptatja az aszfaltot. Edzés után pedig egy különleges itallal, kelkáposztalével tölti fel szervezete raktárait.

 

 Sheryl Crow

renee.jpg ()Az énekesnő nagy rajongója a szabadtéri programoknak, szívesen teniszezik és szörfözik, emellett naponta legalább egy órát fut, vagy futópadon, vagy célba veszi a Los Angeles-i Runyon Canyon-t, és ott rója a kilométereket.

 Renee Zellweger

A súlyát gyakran „változtató” színésznő nem csak alakformálásra, hanem lelki, és szellemi feltöltődésre használja a futást. „Ez a sport teljesen kikapcsol, az edzés alatt egyedül lehetek a gondolataimmal, a magánynak erre a formájára nagy szükségem van.”

pink.jpg ()Amanda Seyfried

A színésznő bevallottan nagyon keményen dolgozik azért, hogy a teste edzett, és karcsú maradjon. Ennek érdekében szinte minden nap fut, emellett hetente háromszor végez erősítő edzéseket a celebtréner Harley Pasternak-kal.

 

Pink

Az izmos, formás rocksztár leggyakrabban a malibui tengerparton kocog, méghozzá mezítláb, a homokban. A futásnak ez a változata még fokozottabban aktivizálja és formálja az izmokat – Pink szuper alakja pedig mindezt bizonyítja is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X