Főoldal > MOZGÁS > Zsírháború és kalóriacsata? Győzd le a Fitwalk segítségével!

Zsírháború és kalóriacsata? Győzd le a Fitwalk segítségével!

fitneszirányzatfitwalkmozgásformatávgyaloglás
0

Írta: and

Létezik egy aerob jellegű, a versenyszerű távgyaloglásra épülő új fitneszirányzat, a Fitwalk®. Ne tévesszen meg… A Fitwalk® mozgásforma első ránézésre a legtöbb ember számára kicsit röhejesnek tűnik. Ezt a véleményt leginkább a speciális csípőmozgás váltja ki, de ha a modell világba kicsit bepillantunk, akkor láthatjuk, hogy a manökenek is hasonló csípőmozgással haladnak végig a kifutón. […]

Létezik egy aerob jellegű, a versenyszerű távgyaloglásra épülő új fitneszirányzat, a Fitwalk®.

Ne tévesszen meg…

A Fitwalk® mozgásforma első ránézésre a legtöbb ember számára kicsit röhejesnek tűnik. Ezt a véleményt leginkább a speciális csípőmozgás váltja ki, de ha a modell világba kicsit bepillantunk, akkor láthatjuk, hogy a manökenek is hasonló csípőmozgással haladnak végig a kifutón. És náluk ugye milyen szexi?
A másik téves gondolat, hogy ezzel a mozgással nem is lehet annyira intenzíven edzeni. Meg kell, hogy nyugtassalak, ha az a típus vagy, aki akkor tér nyugodtan aludni, ha az aznapi edzésen fullra kikészítette magát, akkor tud meglepetést okozni ez az edzésforma.

fitwalk2.jpg ()Fitwalk® óratípusok

Az alaptechnika elsajátítása után részt vehetsz a Hard Fitwalk® órákon, de ha annyira kemény vagy, hogy az sem lenne elég, akkor rád vár a Brutal Fitwalk®. Ezt szerintem nem is kell részletezni, legyen annyi elég, hogy gyilkos.
Azok is megtalálják az örömüket a Normal Fitwalkkal, akik nem szeretnek szenvedni, sokkal inkább a rekreáció jellegű edzést, a laza testmozgást, nyugalmat, baráti társaságot tartják előnyben
De ne feledkezzünk azokról sem, akiknek különös örömöt jelent, ha egy fedett helyen többedmagával mozoghat üvöltő zenére fantasztikus pörgő hangulatban. Szakítva minden megszokott aerobic irányzattal született meg a Fitwalk® Body Training, mely az első helyváltoztatásos csoportos indoor fitness óratípus. Lényegében a Fitwalk® mozgásforma kiegészítve erősítő gyakorlatokkal, mely különösképpen dolgoztatja meg a popsit, a combot, illetve a hasizmokat.

A Fitwalk® sikeressége

Egy mozgásforma annál hatékonyabb, minél több izom vesz részt a mozgásban.

Lássuk, mit nyújt számunkra a Fitwalk®:

Rózsaszín: Azok az izmok rózsaszínűek, amelyek egyáltalán nem, vagy csupán elenyésző mértékben vesznek részt a mozgásban.

Piros: Ezek az izmok közepes intenzitással vesznek részt a mozgásban.

fitwalk3.jpg ()Sötét vörös: ezzel a színnel jelöltem azokat az izmokat, amelyek legnagyobb mértékben vesznek részt a mozgásban.

Ezekben az izomcsoportokban várható leghamarabb az látványos fejlődés.
Jól látható, hogy a Fitwalk® során a test egésze dolgozik, így rendkívüli fejlődés érhető el vele.

Összefoglalva a Fitwalk® alternatívát képez az oly sok ember számára nehézséget okozó futás helyett – mivel a Fitwalk® maximálisan ízületkímélő –, illetve egy különleges fitness óratípust ajánl azoknak, akik megszállott aerobic rajongók és szívesen ismerkednek meg jobbnál jobb edzésformákkal. Mi kell még ahhoz, hogy kipróbáld?

Mit, mikor, hol?

Minden hétfői edzés teljesen ingyen van Budapesten a Margitszigeten, ahol elsajátíthatod a Fitwalk mozgásformáját.
Teljesen kezdőknek 17 órakor kezdődik az edzés, aki részt vett már legalább egy órán, nekik elég 18 órára jönni.
Szerdán a Stadionoknál részt vehetsz a Hard Fitwalk® órán, míg pénteken a Gellért-hegy lábánál kezdődik a Brutal Fitwalk®.
Ha megtetszett ez a mozgásforma további információkért látogass el a www.fitwalk.hu honlapra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X