Főoldal > MOZGÁS > Használd ki a jó időt, mozogj a szabadban!

Használd ki a jó időt, mozogj a szabadban!

játékmozgásszabadtavaszverseny
0

Írta: and

Versenyezz! A tavasszal együtt beindul a versenyszezon is. Ha eddig egymagad róttad a kilométereket, akkor dobd fel egy kicsit az edzéseidet, és nevezz be egy versenyre. Ez a cél motiválni fog a hétköznapokban is, ráadásul meghívhatod a barátaidat is a nagy eseményre, hogy közös élményként együtt teljesítsétek a versenyt.             […]

Versenyezz!

A tavasszal együtt beindul a versenyszezon is. Ha eddig egymagad róttad a kilométereket, akkor dobd fel egy kicsit az edzéseidet, és nevezz be egy versenyre. Ez a cél motiválni fog a hétköznapokban is, ráadásul meghívhatod a barátaidat is a nagy eseményre, hogy közös élményként együtt teljesítsétek a versenyt.

szabad3.jpg ()

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedd játékosra!

Süt a nap, tombol a jó idő? Akkor irány a szabad! És ne felejtsd el otthon hagyni a labdádat, a frizbidet vagy éppen a tollasütődet. A barátaiddal vagy családoddal töltött közös játék a szabadban nemcsak jókedvre derít, hanem egyben számos kalóriától is megszabadulsz anélkül, hogy szenvedned kellene a súlyok alatt.

Szervezz saját edzőtábort!

Persze itt sem a kőkemény edzésmunkán és a végkimerülésen van a hangsúly, hanem a jókedven és a társaságon. Ha hétvégente össze tudsz hozni egy közös időpontot a barátaiddal, máris belefoghattok a mozgásba. Ez lehet bármi, ami mindannyitok kedvére való. Közös futás, úszás, ha pedig többen vagytok, akkor röplabda, kosárlabda, vagy akár foci. Ha mindenki örömét leli a közös munkában, biztos nem fogjátok ellébecolni a testmozgást.

szabad2.jpg ()

Használd ki a kedvezményeket!

A jó idő beálltával mindenki szívesebben sportol a szabadban. Tapasztalják ezt az edzőtermek is, ezért mindenféle kedvezménnyel igyekeznek visszacsábítani a mozogni vágyókat. Használd ki ezeket a lehetőségeket, mert egyrészt, spórolsz is. Lehet, hogy jóval jutányosabban jutsz hozzá egy bérlethez, másrészt nem lesz akkora tömeg, mint a téli időszakban, így nyugodtabb körülmények közt tudod igénybe venni a konditerem szolgáltatásait.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X