Főoldal > MOZGÁS > Lesd el Madonna mozgástrükkjeit!

Lesd el Madonna mozgástrükkjeit!

edzésgyakorlatizomkarmadonna
0

Írta: and

Szép, izmos karok csupán ötperces edzéssel? Bármilyen hihetetlen is, de lehetséges. Végezd el ezeket a gyakorlatokat minden nap, egy-két hét múlva már látni fogod a változást. Ha nincs súlyzód, az sem baj, tölts meg vízzel egy ásványvizes palackot és emelgesd azt! 1. Bicepszerősítés Állj terpeszállásba, a lábfejed álljon kifelé. Feszítsd meg a fenekedet és a […]

Szép, izmos karok csupán ötperces edzéssel? Bármilyen hihetetlen is, de lehetséges. Végezd el ezeket a gyakorlatokat minden nap, egy-két hét múlva már látni fogod a változást. Ha nincs súlyzód, az sem baj, tölts meg vízzel egy ásványvizes palackot és emelgesd azt!

1. Bicepszerősítés

Állj terpeszállásba, a lábfejed álljon kifelé. Feszítsd meg a fenekedet és a hasadat. Vedd a kezedbe a súlyzókat és emeld fel a karodat vállmagasságba. Figyelj a tartásra, a hátad legyen mindig egyenes. Hajlítsd be a karodat, érintsd a súlyzókat a válladhoz, majd vissza. Ha a karod mellett a fenék- és lábizmodat is szeretnéd megtornáztatni, hajlítsd be egy kicsit a lábadat a gyakorlat végzése közben.

2. Tricepszerősítés

A bal lábaddal lépj előre, a jobb lábadat nyújtsd hátra és hajlítsd be egy kicsit. A bal kezedet tedd a bal térdedre, a jobb kezedbe pedig fogj egy súlyzót. A felkarodat nem mozdítva nyújtsd ki az alkarodat úgy, hogy egyenes legyen a karod, majd lassan engedd vissza derékszögbe. Figyelj arra, hogy a felsőtested maradjon mozdulatlanul.

kar2.jpg ()

3. Boksz

Állj terpeszállásba, hajlítsd be a lábaidat, a lábfejed nézzen kifelé. Tartsd a súlyzókat magad előtt, majd mintha bokszolnál, nyújtsd ki a jobb karodat balra és vissza. Ismételd meg a gyakorlatot a másik karoddal is.

4. Emeld fel!

Ülj le egy székre vagy az ágy szélére. Fogd a kezedbe a súlyzót, kilégzéskor az egyik karodat emeld fel enyhén behajlítva vállmagasságig, majd belégzésre engedd lassan vissza. Ismételd meg a gyakorlatot a másik karoddal is.

5. Hanyattfekvés

Feküdj hanyatt, húzd fel a térdedet, a talpad legyen a talajon. Fogj a kezedbe súlyzót, emeld fel az egyik karodat, hajlítsd be úgy, hogy a súlyzó a homlokodat érintse, majd nyújtsd ki. Figyelj arra, hogy a könyököd ne mozduljon el.

Wellness Cafe tipp:
A gyakorlatokat ismételd meg minden nap, csak így tudsz gyorsan, látható eredményt elérni. Fontos, hogy edzés előtt mindig melegítsd be az izmokat, majd ha végeztél, rázd le őket. Ne kezdj ötkilós súlyzókkal, először válassz inkább egykilósat.

Fotó:Profimedia.hu

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X