Főoldal > MOZGÁS > Két gyerek után is szexi Myleene Klass!

Két gyerek után is szexi Myleene Klass!

bikinibombaalakedzéssztár
0

Írta: and

Az énekesnő néhány éve többek közt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kiállt egy szál bikiniben zuhanyozni, és mindenkinek elállt tőle a lélegzete. Eltelt öt év, született két gyönyörű lánya, és még mindig ugyanolyan topformában van. Ezt hétvégén, Barbadoson láthatta a nagyérdemű, ahol egy piros pöttyös bikiniben élvezte a nyaralást gyerekeivel. A 33 éves […]

Az énekesnő néhány éve többek közt azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kiállt egy szál bikiniben zuhanyozni, és mindenkinek elállt tőle a lélegzete. Eltelt öt év, született két gyönyörű lánya, és még mindig ugyanolyan topformában van. Ezt hétvégén, Barbadoson láthatta a nagyérdemű, ahol egy piros pöttyös bikiniben élvezte a nyaralást gyerekeivel.

A 33 éves Myleene második gyermeke éppen csak kilenc hónapos, a hasa azonban olyan lapos, mintha sose szült volna, emellett tökéletesen boldog és kiegyensúlyozott.  Egy korábbi interjúban azonban elárulta: nem volt mindig ilyen jó alakja. „Néhány éve még kimondottan vaskos voltam, olyannyira, hogy a nadrágomat ki kellett gombolnom egy-egy fellépés alkalmával, annyira szűk volt. A karom narancsbőrös volt, a derekamon pedig leszorítót kellett hordanom, hogy elrejtsem a sonkákat.” Idővel azonban belátta, hogy ő is csak egy nő, aki sosem lesz magával igazán elégedett, hiszen nem tökéletes, de mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából.

myleeneklass2.jpg ()Elsősorban azért kell odafigyelnie az étkezésére, mert igazi érzelmi evő, vagyis nem csak akkor eszik ha éhes, és nagyon hamar felszaladnak rá a kilók. Sokféle diétába belekezdett, de általában a reggelinél még lelkes volt, ebédidőben azonban már fel is adta. A gyors diétákban, és az éhezésben nem hitt sose, arról nem is beszélve, hogy nem akar rossz példát mutatni a lányainak. Szerinte nem egészséges, hogy Hollywoodban a nők szülés után azonnal pálcikavékonyak. De akkor mi lehet a megoldás? Csökkenti az adagokat. Kevesebb tésztafélét eszik, de teljesen nem tud lemondani róluk, ugyanakkor növeli a zöldségbevitelt. Reggelire rántottát készít, ebédre salátát, sushit, vagy grillezett zöldséget fogyaszt, este azonban még egy kis adag tészta is belefér. Emellett azt vallja, hogy a legjobban a szoptatás fogyaszt szülés után, amivel naponta 500 kalóriát éget el.

Myleene tippjei az edzéshez

Myleene elismeri, hogy az edzőtermek nem tartoznak a kedvencei közé. Évekkel ezelőtt járt ott utoljára, amikor a személyi edző összeállított neki egy programot, de néhány hét után abbahagyta. Úgy érzi, hogy őt a tánc és a boksz sokkal jobb formában tartja. Nagy rajongója a szórakoztató gyakorlatoknak, ide sorolja a táncot, a sétálást, és az ugrálást. Tetejében egy komoly boksz edzés alkalmával négyszer annyi kalóriát égethetsz, mint kocogással. Azért a felülések szükségesek a jól kidolgozott has eléréséhez, de emellett van még egy tuti fogyasztó tippje: kislánya után annyit rohangászik, hogy az is biztosan edzésben tartja.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X