Főoldal > MOZGÁS > Próbáld ki a sztárok 6 kedvenc kinti mozgásformáját!

Próbáld ki a sztárok 6 kedvenc kinti mozgásformáját!

biciklizésgolflovaglásszabadtéritenisz
0

Írta: and

Odakint hét ágra süt a nap, és immár a hőmérő higanyszála is 30 fok fölé kúszott, így talán neked sincs kedved egy újabb edzéshez. Mit szólnál, ha most mi is azt mondanánk, hogy kerüld az edzőtermet – de csak néhány napig, amíg kipróbálsz néhány, szabadban végezhető mozgásformát? A legnagyobb sztároknak már bejött, ezért a Wellness […]

Odakint hét ágra süt a nap, és immár a hőmérő higanyszála is 30 fok fölé kúszott, így talán neked sincs kedved egy újabb edzéshez. Mit szólnál, ha most mi is azt mondanánk, hogy kerüld az edzőtermet – de csak néhány napig, amíg kipróbálsz néhány, szabadban végezhető mozgásformát?

A legnagyobb sztároknak már bejött, ezért a Wellness Cafe most utánajárt, melyek a sztárok kedvenc kinti mozgásformái, és miért válhatnak be neked is.

1. Futás a homokban

Ha már csomagolsz a nyári vakációdra, mindenképp próbáld ki Madonna fitnesztippjét: fuss a parti homokban! Az énekesnőt nem egyszer látták már a strandon kocogni, illetve sprintelni, amiknek személyi edzők véleménye szerint is számos jótékony hatása van: megerősíti a bokaszalagokat és a térd alatti izmokat, illetve nem mellékesen 1.6-szor több kalóriát égethet így el a szervezetünk, mint sima felületen futva.

2. Túrázás

Ha Jessica Bielt vagy Amanda Seyfriedet szuper alakjukról kérdezik, szinte biztos, hogy ódákat zengnek a túrázás jótékony hatásairól. Nem is csoda, hiszen egy órányi mozgással 400 kalóriát égetnek el, miközben nemcsak lábaikat és feneküket formálják tökéletesre, hanem a természet szépsége láttán lelkileg is feltöltődhetnek.

lovaglasleona2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Lovaglás

Mi a közös Jaime Pressly-ben, Bar Refaeliben és Leona Lewisban? Amellett, hogy mindhárman híresek és gyönyörűek, hobbijuk is ugyanaz: lovaglással tartják magukat fitten. Ha edzett belsőcomb-izmokra, erős has- és hátizmokra, valamint szép tartásra vágysz, ne habozz, irány a legközelebbi lovarda, ahol már néhány alkalom után érezheted az előnyös változást alakodon.

4. Golf

Cameron Diaz, Catherine Zeta-Jones és Mark Wahlberg kedvenc szabadtéri mozgásformája a golf, melyet nemcsak azért kedvelnek, mert koncentrációt igénylő, mégis tökéletes kikapcsolódást biztosító sport, hanem azért is, mert az órákig tartó, folyamatos séta következtében nemcsak a kellemes fáradtság, hanem bizony a remek alak is garantált.

5. Biciklizés

Teri Hatcher, Naomi Watts és Kate Hudson is imád a szabadban kerekezni, amivel nemcsak a környezetvédelemben akarnak elöl járni, hanem alakjuk formálásában is. Két keréken te is 500-600 kalóriát égethetsz el egy óra alatt, ráadásul gyors biciklizésnél, illetve emelkedőn kerekezve a zsírégetés is hatékonyabb, mert gyorsan az egekbe szökik a pulzusod.

6. Tenisz

Ha mindig is irigyelted Jennifer Love Hewitt, Courteney Cox vagy Selma Blair alakját, akkor próbáld ki kedvenc szabadtéri mozgásformájukat, a teniszt. Egy óra alatt 600 kalóriát égethetsz el, és egész tested átmozgathatod, miközben a barátaiddal versenyezve és kikapcsolódva remekül érezheted magad. Kell ennél több?

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X