Főoldal > MOZGÁS > 5 gyakorlat Jessie J edzőterméből

5 gyakorlat Jessie J edzőterméből

edzésénekesfitneszgyakorlatJessie J
0

Írta: and

Jessie J sokáig nem fordított időt a rendszeres sportra. Úgy érezte, erre nincs is szüksége, hiszen igazi &

Jessie J sokáig nem fordított időt a rendszeres sportra. Úgy érezte, erre nincs is szüksége, hiszen igazi örökmozgó, aki folyton fel-le rohangál, és koncertjein rengeteget táncol, ezért soha nem is rakódott rá jelentősebb súlyfelesleg.

25 éves korára viszont megszerette a sportolást, és napjainkban már nemcsak azért jár konditerembe, mert így őrzi fittségét és egészségét, hanem azért is, mert el sem tudja képzelni az életét edzés nélkül. Nemrég az Instagramon osztott meg néhány fotót és egy videót arról, milyen gyakorlatokat végez a konditeremben, jöjjön most ezekből egy kis összefoglaló.

Bemelegítés

Ahogy mindannyian, akik rendszeresen sportolunk, úgy Jessie is bemelegítéssel kezdi az edzést, ami néhány percnyi kardiót takar. Egy helyben ugrál, vagy futógépre pattan, esetleg az ellipszistrénert használja, a lényeg csak az, hogy pulzusát magasabb tartományba vigye.

Nyújtás

A nyújtó gyakorlatok is fontos elemei az énekesnő edzésprogramjának. Ezeket olykor többször is megismétli az edzés során, a lényeg, hogy a változatos gyakorlatok közé ezeket is beillessze.

Súlyzózás

A súlyzós gyakorlatokat több sztárhoz hasonlóan a szexi híresség is szívesen végzi, olykor nem is egy helyben állva, hanem mondjuk guggolva. Ezzel még több izmot mozgat meg, még jobban, még alaposabban. Érdemes utánozni!

jessiej2.jpg ()Felülések

Az énekesnő gyakran hord hasvillantós topokat, amik csak azoknak a lányoknak állnak igazán jól, akik kellő figyelmet fordítanak hasuk laposabbá és izmosabbá tételére. Jessie is épp ilyen, rendszeresen felülésekkel tesz a látványos hasizmokért.

Az edzőteremben is divatosan!

Jessie J ízig-vérig nő: imád öltözködni, és az edzőteremben sem mond le a divatos megjelenésről. Ez legutóbb fekete leggings és fehér sportmelltartó kombinációját jelentette nála, amit egy színes, amerikai zászlót idéző baseball sapival kombinált. Egyszerű és nagyszerű!

Lábemelés  

Videót is készített arról, hogyan erősíti és formálja lábait az edzőteremben, egy lábemelő gép segítségével. Közben felsőtestét sem pihenteti – néhány jól irányzott ütéssel talán azt eleveníti fel, mit tanult a bokszedzésen.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X