Főoldal > MOZGÁS > Rázd fel Te a világbajnokságot!

Rázd fel Te a világbajnokságot!

edzésfitneszfocishakerturmix
0

Írta:

Az 1950-es VB után 64 évvel ismét Brazíliában találkozik a 32 nemzeti válogatott. Ahogy ilyenkor

Az 1950-es VB után 64 évvel ismét Brazíliában találkozik a 32 nemzeti válogatott. Ahogy ilyenkor lenni szokott, minden szabadidőnket a képernyő előtt töltjük, egyik kezünkben sörrel, a másikban chipsszel vagy popcornnal, és amikor helyzet van, a haverokkal együtt ordítjuk torkunk szakadtából: Góóóóóóóóóóóól!

shaker bra.jpg ()A BioTech USA is a foci előtt tiszteleg, ezért alkotta meg a sport és a szurkolás egészséges kombinációját, a VB shakert! A dizájnos shaker pofonegyszerű módja a turmix elkészítésének, csak belerakod a fehérjét, ráöntöd a vizet, összerázod és kész is a mágikus sportkoktél.

A „must-have” VB shaker hat féle verzióban, az adott ország zászlajával díszítve kapható a boltokban. A fanatikusok Anglia, Brazília, Franciaország, Németország, Olaszország és Spanyolország közül választhatnak. Most sutba dobhatod a lelkiismeret-furdalást, hiszen edzés közben sem hagyod cserben kedvenc csapatodat.

A tévé elé lehuppanva azonban mondj nemet a chipsre és a pattogatott kukoricára, és egy hatalmas igent a BioTech USA egészséges nassolnivalóira, müzli és protein szeleteire. A kalóriában gazdag sör helyett pedig guríts le egy finom fehérjekoktélt, hogy Te is olyan fitt lehess, mint a játékosok a pályán.

shaker ITA.jpg ()Szerezd be minél előbb a favorit VB shakert, és mutasd meg a világnak, mekkora focidrukker vagy! Két korty között megbeszélhetitek az edzőteremben a meccsek állását, és koccinthattok is a győzelemre. Két egyforma shaker pedig tökéletes indok arra, hogy összeszedd a bátorságod, és megszólítsd az edzőteremben régóta kiszemelt lányt vagy fiút. Elég csak annyit mondanod: rázva, nem keverve!

A shakereket megtalálod a boltokban vagy a weboldalon: http://shop.biotechusashop.hu/shakerek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X