Főoldal > MOZGÁS > Ez a futás jövője: Nike LunarEpic Flyknit

Ez a futás jövője: Nike LunarEpic Flyknit

futásfutócipőnikeNike LunarEpic Flyknit
0

Írta:

Különleges, szép és menő a Nike legújabb cipője.

A Nike legújabb cipője forradalmi újítással mutatkozott be: a Nike LunarEpic Flyknit felső része bokáig ér, szinte eggyé válik a lábfejjel, hogy segítse a természetes lábmozgást, ugyanakkor tökéletes tartást biztosít. A Lunarlon talprendszer célzott párnázottságot biztosít a talp számára, és egyenletes átgördülést tesz lehetővé.

Az új cipőtípus lehetővé teszi, hogy a talp, a boka és a lábszár tökéletes egységként, természetes összhangban mozoghasson együtt, segíti a természetes mozgást, miközben kényelmet és védelmet nyújt a lábnak. A könnyű, lélegző Nike Flyknit kötött felsőrész tökéletesen illeszkedik a lábra, mint egy zokni, olyan érzés, mintha semmi nem lenne a lábadon, hiszen a cipő szinte súlytalan!

Ha szeretnél a futásban is az élen járni, ez a neked való cipő!

A Nike LunarEpic Flyknit a Nike Westend üzletben érhető el.

 


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X