Főoldal > MOZGÁS > Milák Kristóf, a fiatal úszózseni a VIWA arca

Milák Kristóf, a fiatal úszózseni a VIWA arca

edzésMilák Kristófúszóvitaminvíz
0

Írta:

Milák Kristófot, aki fantasztikus csúccsal nyerte a 200 méter pillangót az úszó világbajnokságon, nem kell bemutatni a nagyközönségnek, hiszen egy világ figyelt fel teljesítményére.

“Megemelem a kalapom Kristóf előtt!”  – nyilatkozta a New York Times-nak minden idők legeredményesebb úszója Michael Phelps, akinek rekordját 2009 óta először Milák Kristófnak sikerült felülmúlnia. Világbajnokunk nem csupán hihetetlen eredményével, de szerény, szimpatikus viselkedésével, őszinte nyilatkozataival lopta be magát nem csak a sportszeretők szívébe. A fiatal magyar úszó népszerűsége egyre nő, a világbajnokság óta szinte felrobbantak az internetes felületei.  Már szállóige a világcsúcs utáni mondata is: „Ezt, mégis hogy csináltam, mert nem tudom….”. 

Michael Phelps, ezt is tudta: “Megtörtént, mert volt egy kölyök, aki meg akarta csinálni, aki álmodott arról, hogy megcsinálja, aki rájött, hogyan lehet megcsinálni, aki addig dolgozott a technikáján, amíg az ilyen gyönyörű lett, és aki beletette azt az igazán, de igazán kőkemény munkát, ami ahhoz kell, hogy végül megdöntse ezt a csúcsot.”

Milák Kristóf az edzője szerint, szerény, tudatos gyerek.  Tudatosan él, táplálkozik, iszik és a víz az élete. A VIWA vitaminvizet gyártó cég ügyvezetője, Kaszás Attila szerint tökéletes találkozás az övék, hiteles, hogy a világbajnok ifjú úszó, Milák Kristóf lesz a VIWA vitaminvíz arca.  A cég jelmondata ugyanis mindent elárul: Igyál egészségeset! „A vitaminvíz 7 évvel ezelőtt fogalomzavarnak tűnt, ma pedig már fogalom. Megtanítani a fogyasztónak hogy mi, miért éri meg neki és milyen pluszt hordoz? Ehhez kell hiteles márkanagykövet, aki a jövő generációjaként, a jövő termékének az arca lesz. Nem is választhatnánk jobbat, mint Milák Kristóf, 19 éves világbajnok úszót.” – mondta Kaszás Attila.

 „Nagy örömünkre szolgál, hogy Milák Kristóf és a „The Path Sports Management” egy hosszútávú együttműködés keretében dolgozhat együtt a magyar piacon 7 éve piacvezető funkcionális vizeket gyártó Viwa Vitaminwater brand-el. Milák Kristóf világcsúcstartó, világbajnok úszó ma már a magyar sport meghatározó szereplője, csakúgy, mint a Viwa Vitaminwater a funkcionális víz piacán. – mondta dr. Bogdán Csaba, a cég társtulajdonosa.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X