Főoldal > SZÉPSÉG > Kakaóval ébred a tavasz

Kakaóval ébred a tavasz

kakaóniveaszépségápolástestáplótusfürdő
0

Írta:

A kakaó számos ember életét édesíti meg világszerte. Nem véletlen, hogy csodaszerként tartják számon, hiszen összetevőinek pozitív élettani hatásai bizonyítottak.

A kakaó tartalmaz zsírt, számos antioxidánst (flavonoidokat) és ásványi anyagokat (kálium, kálcium, magnézium és réz). A kakaó jótékony hatással van a vérkeringésre, fogyasztásával jelentősen csökkenthető a vérrögképződés valószínűsége és a szervezet egészét általánosan érintő gyulladásos, valamint szív- és érrendszeri megbetegedések gyakorisága is. A kakaóbab kellemesen édes illata stimulálja a boldogsághormonok termelődését, így javítva a közérzeten.

De milyen hatással van a kakaó a bőrünkre? A kakaóvaj, a kakaóbab növényi zsírja természetes olajakat, aminosavakat és antioxidánsokat tartalmaz, mellyel képes puhává és ragyogóvá varázsolni a bőrt, ezért a szépségápolási szerek közkedvelt alapanyaga is.

Testünk minden egyes szegletét ápolhatjuk a kakaóvajjal. Csodát tesz a bőrünkkel!

A NIVEA legújabb Care&Cocoa krémtusfürdője kakaóvajjal és tejproteinnel gazdagított összetevőivel kényezteti a bőrt, miközben bársonyosan puhává és hidratálttá varázsolja azt.

Ajánlott fogyasztói ár: 250 ml – 769 Ft

A zuhanyzás közbeni Cocoa Indulging testápoló tej bőrtápláló kakaóvajat tartalmazó formulája hidratálja a bőrt és megvédi a kiszáradástól. Ápold a bőrödet a varázslatosan bársonyos bőrérzetért, mely elbűvöli és kényezteti az érzékeidet!

Ajánlott fogyasztói ár: 250 ml – 1289 Ft

A Cocoa Indulging testápoló tej hosszan tartó kényeztető ápolást ad a száraz bőrnek. A gyorsan felszívódó testápoló tej természetes kakaóvajjal és E-vitaminnal gazdagított formulája hosszan tartó hidratálást biztosít. Az egzotikus és finom kakaó illata az érzékeket is ápolja.

Ajánlott fogyasztói ár: 250 ml – 1289 Ft, 400 ml – 1699 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X