Főoldal > EGÉSZSÉG > Szorcsik Viki – Szeretem feszegetni a határaimat

Szorcsik Viki – Szeretem feszegetni a határaimat

Szorcsik ViktóriasztárWellness magazin
0

Írta:

Mosolygósan, lófarokba kötött hajjal érkezik találkozónk helyszínére, egy kávézóba. Természetessége révén lehetne akár „a lány a szomszédból” is. Kedvessége és közvetlensége mögött a sorozatbéli főnővér karakterének visszafogottságát és a magazinfotókon pózoló szőke nő dögösségét kutatom. Sokféle arcod van. Mondták már? Még a közvetlen környezetem is így véli! Színésznőként szükségem van a sokszínűségre, hiszen így tudok […]

Mosolygósan, lófarokba kötött hajjal érkezik találkozónk helyszínére, egy kávézóba. Természetessége révén lehetne akár „a lány a szomszédból” is. Kedvessége és közvetlensége mögött a sorozatbéli főnővér karakterének visszafogottságát és a magazinfotókon pózoló szőke nő dögösségét kutatom.

Sokféle arcod van. Mondták már?

Még a közvetlen környezetem is így véli! Színésznőként szükségem van a sokszínűségre, hiszen így tudok minél több szerepet eljátszani. Szeretem változtatni a frizurámat, váltogatni a ruháimat. Kedvelem a laza, sportos viseletet, de nincs ellenemre a nőies öltözködés sem.

Melyiket érzed igazán magadénak?

Nőiesen és sportosan is jól érzem magam. Akár mackónadrágban ülök otthon, akár magas sarkú cipőben jelenek meg valahol, ugyanolyan természetesen viselkedem. Ezt hoztam otthonról. Szívesen barátkozom, szeretek emberek közt lenni, beszélgetni, ismerkedni. Ugyanakkor szélsőséges is vagyok, és ez az élet minden területén megmutatkozik. 
                                     
                                       Nézd meg Szorcsik Vikivel készült videónkat!

$video$

És ezt hogy viselik a környezetedben élők?

Biztosan nehezen. Sokaknak nem áll össze a kép, ki is vagyok valójában. Egykori kedveseim számára például biztosan örök kérdőjel maradok. Megvan bennem a bájos kislány, aki vágyik a szeretetre, kedves és aranyos, de él bennem a vagány, nagyszájú, odamondó nőci is. Hangulatember vagyok, egy pillanat alatt be tudok fordulni. Ilyenkor magamban kell elrendeznem a dolgokat, ha viszont ez sikerül, nyoma sem marad a korábbi depressziónak. Soha nem találom az egyensúlyt, semmiben sem ismerem az arany középutat. Annyira ellentmondásos ez számomra is, hogy egyelőre csak ismerkedem magammal. Vágyom a párkapcsolatra, a kötődésre, de közben rettegek is attól, hogy feladjam a saját életterem. Ha érzem a másik részéről az elfogadást, akkor kenyérre lehet kenni! Sokszor hozzám hasonló erős egyéniségekkel hozott össze a sors, és egyikünk sem engedett. Állandóan egymásnak feszültünk, rendszeresek voltak a konfliktusok. Bármennyire is nagy a szerelem, a folyamatos harc előbb-utóbb fárasztóvá válik.

Feltételezem, a „kenyérre kenéshez” óriási kompromisszumkészség szükséges a másik részéről…

Tudom, hogy nekem is kompromisszumokat kellene kötnöm, de sajnos ezt még csak tanulom. Nagyon makacs vagyok, úgy érzem, megőrülök, ha engednem kell. Igazságharcos vagyok, és iszonyatosan maximalista is. Persze lassan be kell látnom, hogy a körülöttem lévő világ úgysem lesz soha olyan, mint amilyennek én szeretném, vagyis nekem is alkalmazkodnom kell. Ez egy hosszú tanulási folyamat, rengeteg tapasztalással, örömmel és csalódással.

0019495_1.jpg ()

Milyen az a pasi, aki miatt hajlanál egy kis kompromisszumra?

– Sokáig azt gondoltam, hogy akkor működőképes egy párkapcsolat, ha a két fél tökéletesen egyforma. Mára rájöttem, hogy ez nem így van. Az egyik kedvesem szinte a tükörképem volt, és állandó konfliktust szült, hogy szembe állított saját magammal. Olyan férfinek kellene mellettem lennie, aki bizonyos helyzetekben megnyugtat, csitít, megértet velem dolgokat. És persze akivel szeretjük egymást, odaadással létezünk a kapcsolat iránt. Az is nagyon fontos számomra, hogy legyen humora! Vicces lánynak tartom magam, szeretek bolondozni. Az élet nagyon rövid, fontos, hogy jól érezzük magunkat és sokat nevessünk. Látod, megint egy szélsőség: néha meg tudok borulni, miközben tudom, hogy mindenen nevetni kell.

Hiszel a nagy ő-ben, a holtomiglan-holtodiglan kapcsolatban?

Olyannyira sokat csalódtam már, hogy nehéz erre válaszolni. Hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja valahol. Szeretek utazni, látni, jönni-menni, tapasztalni. Az utazások során mindig rájövök arra, hogy nem csak abból áll az élet, hogy dolgozom, és várom a nagy őt.

Jól érzem, hogy azért van benned egy nagy adag optimizmus is?

Én igyekszem, de mivel hangulatember vagyok, nagy hatással vannak rám a külső ingerek. Akár az időjárás, akár egy barát hozzáállása vagy megjegyzése képes egész napra meghatározni a hangulatomat. Érzékeny vagyok és nagyon lelkizős, ami ezen a pályán megnehezíti a dolgom. Akadtak helyzetek, amelyekből csak nehezen álltam fel. Szerencsére a szüleimre mindig számíthatok. A barátok jönnek-mennek, igazi barátom csak nagyon kevés van.

Többször is említetted a csalódást. Szerinted miért jutott ilyen sok belőle?

Korántsem csak csalódásokról szól az életem, sőt! De tény, hogy hajlamos vagyok arra, hogy túlságosan beleéljem magam a dolgokba, és gyakran nem azt kapom, amit elképzelek. Fontos számomra az őszinteség, ami a szívemen, az a számon, és ezt sokan nem szeretik. Harcolok az igazságért, akár munkahelyről, akár barátságról vagy épp szerelemről van szó. Persze ez néha sokkal több fáradsággal jár, mint amennyi boldogságot ad. Nem szeretem, amikor hátulról támadnak vagy épp érdekből közelítenek felém. A családtagjaim tiszta lelkű, rendes emberek, ezt a szemléletet hoztam magammal, és a pályámon is ehhez tartom magam.

Viki életerő-turmixa
Mexikói útján Viki kedvencévé vált a Jugos, a friss gyümölcsökből préselt vitamindús ital. Amikor csak teheti, itthon is ezzel indítja a napját. Felszeletel egy nagyobb mangót és egy banánt, összeturmixolja őket, és felönti frissen facsart vagy 100%-os narancslével. Valódi energiabomba, amely egész napra frissességet biztosít.

A témáról bővebben a Wellness magazin júniusi számában olvashatsz!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X