Főoldal > EGÉSZSÉG > Itt a hátfájás elleni csodaszer!

Itt a hátfájás elleni csodaszer!

egészségfájdalomhátnyakváll
0

Írta:

A lézersugárnak az orvosi ellátásban két fajtáját használják: a kemény, vagy más néven sebészeti lézereket operációknál, a soft, vagyis a lágy lézereket gyógyítási célokra alkalmazzák. Miért jó a lézerterápia? A lézerterápia segítségével javíthatók a szervezet anyagcsere és gyógyulási folyamatai. A lézersugárnak gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító is hatása van – állítják a kutatók. A kezelés hatására (kb. 15-20 […]

A lézersugárnak az orvosi ellátásban két fajtáját használják: a kemény, vagy más néven sebészeti lézereket operációknál, a soft, vagyis a lágy lézereket gyógyítási célokra alkalmazzák.

Miért jó a lézerterápia?

A lézerterápia segítségével javíthatók a szervezet anyagcsere és gyógyulási folyamatai. A lézersugárnak gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító is hatása van – állítják a kutatók. A kezelés hatására (kb. 15-20 percet vesz igénybe) az érintett helyen vérbőség alakul ki, így javul a terület oxigénellátása és fregenerálódnak az erek.  

A kezelés előnye:

A kezeléssel általában az izomeredetű hátfájást lehet hatékonyan kezelni. A beavatkozás nagy előnye, hogy nem allergizál, a szervezetnek nem okoz terhelést és fájdalommentes. Kb. 10-15 kezelés szükséges ahhoz, hogy az érintett panaszmentes legyen.

  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X