Főoldal > AKTUÁLIS > Csak két ételt hajlandó megenni Mariah Carey

Csak két ételt hajlandó megenni Mariah Carey

diétadívaénekesnőétkezésfogyásMariah Careysztár
0

Írta:

Egy igazi dívának a diétája sem lehet hétköznapi.

Mariah Carey-t eddig sem visszafogottságáról ismertük, és bizony a popdíva most étrendje kapcsán is nyilvánvalóvá tette: ő csakis a legdrágább dolgokkal elégszik meg (vagy talán még azzal sem, de ebbe most ne menjünk bele). „Nagyon kemény. A diétámat utálnátok – mondta az E! News-nak, majd így folytatta – norvég lazacot és kapribogyót eszem egész álló nap. Ez minden.”

A nagyzolás és a betanult műmosoly mellett nekünk úgy tűnik, hogy a híres énekesnő most valahogy tényleg jól érzi most magát a bőrében, és lelki egyensúlya hozzásegítheti őt ahhoz, hogy végre leszámoljon súlyproblémáival. Nemrég készült képein nem lehet nem észrevenni, hogy sokat fogyott, és valósággal ragyog a boldogságtól. Bár ausztrál milliárdos vőlegényével, James Packerrel nemrég elhalasztották az esküvőt, és a hírek szerint szakítottak is, Mariah igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy ettől még minden rendben van. Mármint vele.

De visszatérve a külsejére, a díva gyerekei születése után, majd válása miatt is jó pár kilót felszedett. Ez persze nem azt jelenti, hogy úgy kevésbé lett volna szép, de ő maga is elmondta, hogy nem érezte jól magát a bőrében. Ezért akart lefogyni, ami úgy tűnik, mostanra sikerült neki

Az aranytorkú világsztár korábban számos sportot kipróbált, és elmondása szerint örömét is lelte például a power walkingban, amit gyerekei születése után, személyi trénere tanácsára próbált ki és szeretett meg.

Egy 60-90 perces power walking edzés ideális zsírégető módszer, ezért többek közt jelentős túlsúllyal rendelkezők, illetve kismamák számára is sokan javasolják. Emellett ez az edzésmód csak kismértékben megterhelő a csontok és az ízületek számára, az intenzitást pedig a sportolni vágyó maga fokozhatja, vagy épp csökkentheti.

Mariah emellett gyakran sétáltatta egyedül kutyusait, és rendszeresen vízi aerobikozott is, amivel a víz ellenállásának köszönhetően jóval több kalóriát égetett el, mintha egyéb, szárazföldi sportokat választott volna.

Ami pedig az étkezést illeti, a Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint főként „unalmas, egészséges kaján” élt, amikor a szülés utáni pluszkilókat próbálta ledolgozni. De mivel nem az volt a célja, hogy csontsoványra fogyassza magát, olykor azért engedélyezett magának egy kis kényeztetést, például nagy kedvenceit, a kenyeret és tésztaféléket.

 

Fotó: Eonine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X