Főoldal > DIÉTA > Sztáredzők tiltólistás ételei

Sztáredzők tiltólistás ételei

alkoholjoghurtmargarinszénsavas
0

Írta: and

Tara Stiles: alkohol Tartasz az idő előtti öregedéstől? Akkor hagyj fel a gyakori koktélszürcsölgetéssel! „Ha azt szeretnéd, hogy a szervezeted optimálisan működjön, gyönyörű és fiatalos maradj, akkor kerüld az alkoholt!” – javasolja Tara Stiles jógaoktató. Véleményével nincs egyedül, Tim Rich személyi edző is ezt tanácsolja, ha fogyni szeretnénk: „Az alkohol nem más, mint üres kalória, […]

Tara Stiles: alkohol

Tartasz az idő előtti öregedéstől? Akkor hagyj fel a gyakori koktélszürcsölgetéssel! „Ha azt szeretnéd, hogy a szervezeted optimálisan működjön, gyönyörű és fiatalos maradj, akkor kerüld az alkoholt!” – javasolja Tara Stiles jógaoktató. Véleményével nincs egyedül, Tim Rich személyi edző is ezt tanácsolja, ha fogyni szeretnénk: „Az alkohol nem más, mint üres kalória, így a súlyvesztéshez elengedhetetlen, hogy kiiktassuk vagy legalább csökkentsük a szeszes ital fogyasztását.”

Harley Pasternak: szőlő és banán

Harley Pasternak – aki többek között Katy Perry és Lady Gaga edzője – étrendjében a szőlő és a banán biztosan nem kap helyet. „Nem fogsz rövidebb ideig élni, ha szőlőt vagy banánt falatozol, azonban érdemes egészségesebb gyümölcsöket választani. A citrusfélék mellett olyan gyümölcsök kerüljenek az étrendedbe, amiknek ehető a héjuk és a magjuk, a legtöbb rost és tápanyag ugyanis a gyümölcs héjában található. A banán kevés rostot tartalmaz, így valójában nem fogsz vele jól lakni, a szőlőben pedig dextróz van, ami a legmagasabb glikémiás indexű cukrok egyike.”

etelek2.jpg ()Jeanette Jenkins, Jackie Warner és Valerie Waters: feldolgozott élelmiszerek, különösen a finomított szénhidrátok

Ezektől az ételektől számos sztáredző óva int. Valerie Waters, aki Jessica Bielt is formába hozta, a következőben hisz: „Ha egy élelmiszer összetevőit nem tudod beazonosítani vagy kiejteni, akkor jobb, ha inkább nem eszed meg.” Jackie Warner szerint a kenyér, a keksz és a hasonló étkek ahogy bekerülnek a szervezetbe, cukorrá, majd zsírrá alakulnak. Jeanette Jenkins, Kellly Rowland trénere pedig úgy gondolja, hogy a feldolgozott élelmiszerek megbetegítenek, mivel számos esetben gyulladást okozhatnak a szervezetben.

John Damon: szénsavas üdítőitalok

Whitney Port és Kristin Cavallari edzője azt állítja, a szénsavas frissítőket minden diétában kerülni kellene. „Semmilyen értékes anyag nincs bennük” – állítja John. Ezek az italok számos egészségügyi problémának lehetnek ugyanis az okozói – például a fogszuvasodásnak, a csontritkulásnak vagy a magas vérnyomásnak, nem beszélve arról, hogy tele vannak cukorral. De a tréner szerint a diétás változat sem jobb, ugyanis a súlygyarapodás és a stroke kockázatát is összefüggésbe hozták a fogyasztásukkal.

Jackie Warner: joghurt

Jackie szerint ha fogyni szeretnél, akkor el a kezekkel a joghurtoktól! „A legtöbb joghurtot cukorral dúsítják, így túlsúlyt és különböző megbetegedéseket okozhatnak.” Ha odáig vagy ezért a finom kanalaznivalóért, akkor keresd a cukormentes változatokat, például a görög joghurtot!

Jarett Del Bene: margarin

Lauren Conrad és Audrina Patridge edzőjének tiltólistáján az első helyet foglalja el a margarin. „Üres kalóriákkal van tele, ráadásul transz-zsírokat tartalmaz, ami az egészség szempontjából a lehető legrosszabb zsírfajta” – mondja Jarett.

David Kirsch: glutén

David, aki attól vált igazán ismertté, hogy szülés után újra bombaformába hozta Heidi Klumot, a gluténtartalmú ételektől óv mindenkit: „Amennyire csak lehetséges, elkerülöm ezt az összetevőt, ugyanis rettentően puffaszt.” Hasonló véleményen van Valerie Waters is: „A palacsinta, a gofri és a muffin nem csupán hizlal, de el is álmosít.”

A legjobb tippek emésztési problémák ellen

Megérkeztek a NIVEA Q10PLUS arcápoló termékcsalád legújabb tagjai!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X