Főoldal > MOZGÁS > Körülvesz minket a foci

Körülvesz minket a foci

focifutballlabdarúgásmozgalom
0

Írta:

A legnépszerűbb sport ma is a foci – mondják a szakemberek annak ellenére, hogy mi, magyarok kicsit szkeptikusak lettünk a sportággal kapcsolatosan. Az utóbbi időben, a sporthíradásokban szinte kizárólag botrányokkal foglalkoznak, a magyar futballcsapatok többnyire negatív teljesítményével, legrosszabb esetben pedig a meccsek utáni atrocitásokkal. Konta Barbara, Ganxsta Zoli, Nacsa Olviér, és Hevesi Tamás pedig azért […]

A legnépszerűbb sport ma is a foci – mondják a szakemberek annak ellenére, hogy mi, magyarok kicsit szkeptikusak lettünk a sportággal kapcsolatosan. Az utóbbi időben, a sporthíradásokban szinte kizárólag botrányokkal foglalkoznak, a magyar futballcsapatok többnyire negatív teljesítményével, legrosszabb esetben pedig a meccsek utáni atrocitásokkal. Konta Barbara, Ganxsta Zoli, Nacsa Olviér, és Hevesi Tamás pedig azért kezd népszerűsítő kampányba, mert úgy vélik, a foci nem csak a professzionális labdarúgást jelenti, hanem a mindennapi életünk szerves része lehet, a foci körülvesz minket.

Az akció összehozta a négy sztárt, akik bár különböző területen dolgoznak, mégis összeköti őket a sport, a labdarúgás szeretete. Az ismert személyek arra próbálnak majd mindenkit rádöbbenteni, hogy az elhatározáson kívül csak egy labda kell a focizáshoz, mert nem muszáj szorosan tartani a szabályokat. Lehet kicsi pályán néhányan, lehet egy kapura játszva, szimultán módon, férfiak és nők, gyerekek és felnőttek között, ami a legfontosabb, úgy játszani, ahogy kedvünk tartja, testünk kívánja.

Lehet csatlakozni

Már elindult a www.focikorulvesz.hu  honlap, melyen bárki csatlakozhat a „Körülvesz minket a foci” mozgalomhoz. Ehhez mindössze regisztrálnia kell, és vállalni, hogy mindent megtesz azért, hogy mindennap, de lehetőség szerint hetente többször legalább 15 percet kergetni fogja a labdát. Az interaktív honlapon pedig a mozgalom hírei lesznek olvashatók, és feltölthető fotókkal, érdekes videókkal pedig bárki figyelemmel követheti a történéseket. Mivel sztárjaink nem csak megszólalnak a foci érdekében, hanem ők maguk is többször pályára lépnek, ezért aki szeretné, találkozhat is velük, akinek nincs rá lehetősége, a honlapon tájékozódhat például arról, Ganxsta Zoli kivel rúgta a bőrt aznap 10 percig.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X