Főoldal > MOZGÁS > Wellness-tipp a Szigetre – 2. nap

Wellness-tipp a Szigetre – 2. nap

jógasziget
0

Írta:

30 éve hódít Magyarországon Paramhans Swami Maheshwarananda: “Jóga a mindennapi életben” rendszere, amely fizikai- és légző gyakorlatokból és meditációból áll. Két koncert között te is kipróbálhatod a különféle Ászanákat (testgyakorlatok), a Pránajámat (légzés és a belső erő uralása), megtanulhatsz relaxálni, meditálni és fejlesztheted a koncentrációs készségedet. A programot életmód tesztek és spirituális társasjátékok is színesítik. […]

30 éve hódít Magyarországon Paramhans Swami Maheshwarananda: “Jóga a mindennapi életben” rendszere, amely fizikai- és légző gyakorlatokból és meditációból áll. Két koncert között te is kipróbálhatod a különféle Ászanákat (testgyakorlatok), a Pránajámat (légzés és a belső erő uralása), megtanulhatsz relaxálni, meditálni és fejlesztheted a koncentrációs készségedet. A programot életmód tesztek és spirituális társasjátékok is színesítik. Ha a profikra vagy kíváncsi, sétálj el a Civil Színpadhoz, ahol látványos jógabemutató vár, de ha kedved támad, a Játszótéren, te is gyakorolhatsz.

Helyszín: “Jóga a mindennapi életben” sátor

Sziget 1. nap – Wellness-tipp

Nevetés jóga a Szigeten! A nevetés örömhormonok termelődését váltja ki a szervezetedben. Lépj be a Libresse Tiszta Sátorba, ahol minden nap 17 és 19 óra között kipróbálhatod, milyen csodákra képes egy jó kacagás!

Az oktatásban segítségedre lesz a Magyarországon is jelen lévő HAHOTA Klub, akik az indiai kacagó guru, dr. Madan Kataria „igéit hirdetve” különleges módszerrel tornásztatják meg rekeszizmainkat.
A nevetés örömhormonok termelődését indítja meg a szervezetben! Dr. Kataria állítja, hogy a kitartó nevetés egyben egyfajta aktív meditáció is. Ilyenkor a szokásosnál jobban összehangolódik a jobb és a bal agyfélteke működése. Nevetés közben kibontakozik a mélyben rejtőzködő, üdén tiszta, gyermeki lelkület, a játékos kreativitás.

Helyszín: Libresse Tiszta Sátor


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X