Főoldal > MOZGÁS > 4 szexpozíció a formás alakért

4 szexpozíció a formás alakért

fogyókúraszex
0

Írta:

Lovaglással az egészséges gerincért A lovaglás már önmagában is egészséges. Nem is csoda, hogy oly nagy sikerrel alkalmazzák a lovasterápiát többféle fizikai-lelki betegség tüneteinek enyhítésére. Ez a sportág nemcsak akkor hat jótékonyan egészségedre, ha a szabadban lovagolsz. Csodákat tehet akkor is, ha az ágyban, párnák közt űzöd ezt a remek sportot: ez a mozgásforma ugyanis […]

Lovaglással az egészséges gerincért

0005032_2.jpg ()

A lovaglás már önmagában is egészséges. Nem is csoda, hogy oly nagy sikerrel alkalmazzák a lovasterápiát többféle fizikai-lelki betegség tüneteinek enyhítésére. Ez a sportág nemcsak akkor hat jótékonyan egészségedre, ha a szabadban lovagolsz. Csodákat tehet akkor is, ha az ágyban, párnák közt űzöd ezt a remek sportot: ez a mozgásforma ugyanis segít abban, hogy javuljon az irodai széken ülve elhanyagolt testtartásod, és hozzájárul ahhoz, hogy csípőízületeid, melyeket kevéssé dolgoztatsz meg a nap folyamán, új erőre kapjanak, csiszolódjanak.
A szex ezen pozíciója igen áldásos akkor is, ha szeretnéd formálni a feneked. Ráadásul ebben a helyzetben párod a melleidet is finoman masszírozhatja, ezzel pedig javul a vérkeringés, a finom simítások hatására az izmok is ellazulnak. A pozitúra akkor is ajánlott, ha a csípődön lévő felesleges zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni. Párod számára pedig marad a kényelmes elnyújtózás, a finom élvezetek habzsolása.

Páros alakformálás

0005032_1.jpg ()

Ebben a pozícióban szintén a párod kapja a kényelmesebb szerepet. Engedd, hogy ellazuljon és elfoglalja helyét a szerelmi fészekben. Ülve helyezkedjen el, és finoman ülj rá te is, miközben lábaidat kinyújtod, majd mögé kulcsolod. Kezeddel ilyenkor nyugodtan kapaszkodj nyakába, hogy még szorosabban egymásba tudjatok fonódni. A finom előre és hátra mozgásoknak köszönhetően karjaid, hasizmaid és lábaid formálódnak. Párod pedig combjait erősítheti.

Akár az edzőteremben
Feküdj hanyatt, lábaidat emeld kissé fel, és hagyd, hogy párod föléd támaszkodjon. Feneked kissé felemelve csípőd és popsid is formálódik, de el is lazíthatod magad, így a finoman rád nehezedő férfitest súlya alatt hátizmaid is ellazulhatnak. Valljuk be: nincs is szebb látvány, mint egy erős, izmos férfi felsőteste. Ez a póz pedig csak még szebbé teszi párod karizmait, vállait!

Ajándék a G-pontnak
A klasszikus kutyapóztól csak kicsit tér el a most bemutatott alakformáló szexpozíció. Ereszkedj négykézláb, testsúlyod pedig inkább a térdeidre helyezd. Óvatosan tedd ezt, ha a térdízületeiddel problémák vannak, nehogy lassan gyógyuló porcsérülést szenvedj.
Párodra a következő feladat hárul: egy térdét az ágyra kell tennie, a másik lábát mintegy támadó pozícióba helyezze, ezzel megtámasztva magát. Egy igen erotikus pozitúra ez, melyben igazi kényeztetésben leginkább a női G-pontnak lesz része, eközben a támaszkodásnak köszönhetően a karizmok is szálkásodhatnak. Ez nem azt jelenti, hogy a férfi semmit nem fog érezni: a támasztó láb combjai erősödnek, izmosodnak.

Szex az egészségért és hosszú életért
– Hozzájárul a hosszabb élethez
– Erősíti a szívet
– Csökkenti a stresszérzetet, depressziót
– Erősíti a csontokat és az izmokat
– Fejleszti a memóriát, és frissen tartja az elmét
– Hozzájárul az öregedési folyamatok lassulásához
– Fejleszti a szaglóérzéket
– Fájdalomcsillapító hatással bír
– Erősíti az immunrendszert
– Férfiaknál csökkenti a prosztata rák kockázatát

Írásunk az angol nyelvő The Ultimate Sex Diet című könyv nyomán készült.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X