Főoldal > MOZGÁS > Victoria Beckham karcsúságának titka

Victoria Beckham karcsúságának titka

diétafogyókúrasztárokVictoria Beckham
0

Írta:

Számtalalanszor vádolják a sztárokat azzal, hogy az állandó fogyókúrázással, önsanyargatással tönkre teszik saját testüket, és rossz példát mutatnak a rajongóiknak is. Azt azonban nem vitathatjuk, hogy a legtöbb hollywoodi szépség hosszú órák munkáját fekteti kondíciójának megőrzésébe. A puccosan sovány: Victoria BeckhamA „Posh Spice” három fia születése után alig néhány hónappal visszanyerte alakját – bár ebben […]

0006369_1.jpg ()

Számtalalanszor vádolják a sztárokat azzal, hogy az állandó fogyókúrázással, önsanyargatással tönkre teszik saját testüket, és rossz példát mutatnak a rajongóiknak is. Azt azonban nem vitathatjuk, hogy a legtöbb hollywoodi szépség hosszú órák munkáját fekteti kondíciójának megőrzésébe.

A puccosan sovány: Victoria Beckham
A „Posh Spice” három fia születése után alig néhány hónappal visszanyerte alakját – bár ebben a diéták és az edzés mellett plasztikai műtétek is segítették. A focistafeleség megszállottan harcol szépsége megőrzéséért, így szinte egész napját mozgással tölti: reggelente ötven hosszat úszik, egy órán keresztül nyújtó és lazítógyakorlatokat végez, rendszeresen edzőterembe jár, majd trambulinon ugrál, esténként pedig kétszáz felüléssel zárja a napot.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X