Főoldal > MOZGÁS > Fogyókúra Bridget Jones-módra

Fogyókúra Bridget Jones-módra

diétafogyókúra
0

Írta:

Legalább 2 konfekcióméretet kellett híznia ahhoz, hogy tisztességesen eljátssza Bridget Jones szerepét. Mivel a film előtt viszonylag kevésszer láthattad a képernyőn, ez a súlygyarapodás valószínűleg nem tűnt fel sok mindenkinek. Annál inkább szemet szúrt az, hogy milyen hirtelen szabadult meg a felszedett kilóktól. Mi van a tányérján? Alapvetően az alacsony szénhidráttartalmú étrendekre esküszik: mint a […]

Legalább 2 konfekcióméretet kellett híznia ahhoz, hogy tisztességesen eljátssza Bridget Jones szerepét. Mivel a film előtt viszonylag kevésszer láthattad a képernyőn, ez a súlygyarapodás valószínűleg nem tűnt fel sok mindenkinek. Annál inkább szemet szúrt az, hogy milyen hirtelen szabadult meg a felszedett kilóktól.

0006507_1.jpg ()

Mi van a tányérján?
Alapvetően az alacsony szénhidráttartalmú étrendekre esküszik: mint a Zóna- vagy az Atkins-diéta. Ezen kívül természetesen megvon magától mindennemű alkoholt, magas zsírtartalmú ételt és édességet, és ha teheti, akkor rengeteget alszik is.

Mit és mennyit mozog?
A diétán túl természetesen arra is odafigyel, hogy mit mozog. Leggyakrabban kocogni látják a lesifotósok, és bár a film kedvéért korábban szinte csak pizzát és zsíros mogyoróvajat, jégkrémet ehetett, mostanra egészen visszatért a normális kerékvágásba: lelkesen látogatja az edzőtermeket, hogy formában tartsa magát.

Fogyókúrás tippje:
Legjobban a Chicago filmszerepének tanulásakor tudott odafigyelni testére. Vallja, hogy soha nem voltak olyan szép és formás izmai, mint amikor táncórákra kellett járnia a szerep kedvéért.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X