Főoldal > MOZGÁS > 5 ok, amiért szeretjük a sportos pasikat

5 ok, amiért szeretjük a sportos pasikat

pasisportszerelem
0

Írta:

A sportos pasi kitartóTapasztalatunk szerint azok a férfiak, akik rendszeresen, időt és energiát “áldoznak” arra, hogy elmenjenek futni, edzeni, úszni, vízilabdázni vagy valamilyen csapatsportot űzni, ezt az elfoglaltságot kitartóan űzik, ritkán, fájó szívvel és csak végső esetben mondanak le róla, és leggyakrabban az élet egyéb területén is kitartóak. És tán épp a kitartóan űzött sportnak köszönhetően […]

A sportos pasi kitartó
Tapasztalatunk szerint azok a férfiak, akik rendszeresen, időt és energiát “áldoznak” arra, hogy elmenjenek futni, edzeni, úszni, vízilabdázni vagy valamilyen csapatsportot űzni, ezt az elfoglaltságot kitartóan űzik, ritkán, fájó szívvel és csak végső esetben mondanak le róla, és leggyakrabban az élet egyéb területén is kitartóak. És tán épp a kitartóan űzött sportnak köszönhetően tele vannak energiával. Akkor, ha elbuknak, újra és újra talpra állnak, könnyebben viselik a kudarcot és a kockázatos szituációkat is lazábban felvállalják.

A sportos pasi szenvedélyes
A férfi, aki rendszeresen, esőben és hóban-fagyban sportcipőt húz, és hobbiját szenvedéllyel, akár áldozatok árán is űzi, igazán szenvedélyes, odaadó. Nyilván azt érzed, hogy ezt a tulajdonságát egy bevackolós, esős hétvégi reggelen, amikor neked inkább egy kis kényeztetésre és összebújásra van szükséged, mellőznie kéne, de nézd a pozitív oldalát, és igyekezz te is szenvedélyévé válni, hogy rólad se tudjon lemondani! Egy amerikai kutatás során az is kiderült, hogy a rendszeresen sportoló férfiak az ágyban is jobban, szenvedélyesebben és odaadóbban teljesítenek!

0010100_1.jpg ()

A sportos pasi fegyelmezett
Aki szabadidejében nem tart a kemény szabályoktól, képes időben érkezni egy-egy edzésre, pontosan betartja a sport adta írott és íratlan követelményeket, nagy valószínűséggel nem riad vissza a hétköznapi élet más területén jelentkező kötöttségektől sem.

A sportos pasi hanyagul elegáns 
A hosszú ideje sportoló férfiakban van valami hanyag lazaság és elegancia. Ha jó megfigyelő vagy, az utcán a szembejövő férfiak közül egy pillanat alatt kiszúrod azt, aki a farmert észrevehetően másként hordja, és akinek a tartásán, a járásán is azonnal látszik, hogy kemény munkával dolgozott meg izmaiért, alkatáért (és természetesen itt nem az izompólóban feszengő, álsportos pasikra gondolunk!) No, ezeken a fériakon még egy kinyúlt sportpóló is szexin áll, és azt sem bánjuk, ha ingujjukat feltűrik, hogy alkarjuk evezéstől vagy kézilabdától finoman kimunkált izmai kivillanjanak.  

A sportos pasi egészséges
Az a férfi, aki a rendszeres sportnak köszönhetően kellő mértékben edzi szívét, ereit, és erősíti a csontjait, valószínűleg kevésbé lesz hajlamos a későbbiek során a szív- és érrendszeri betegségekre, kisebb eséllyel lesznek potenciazavarai, és erősebb immunrendszerének köszönhetően ritkábban lesz beteg, és ritkábban dönti le a lábról egy-egy influenza is. Ugyancsak a rendszeres sportnak köszönhetően a mozgékony életet élő férfiak kevésbé hajlamosak stresszessé válni, mint lustálkodó, passzív életet élő férfitársaik.

Figyelem! A fent leírtak a szerkesztőség tagjainak véleményét tükrözik – természetesen ettől eltérő élményeid is lehetnek egy sportoló férfi kapcsán, és persze azt is figyelembe kell venni, hogy az imént említett pozitív tulajdonságok egyike-másika a rajongás helyett az élet bizonyos szituációiban ellenkező hatást is kiválthat a nőkből…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X