Főoldal > MOZGÁS > Tavaszi zsírégetés futócipőben

Tavaszi zsírégetés futócipőben

fogyókúrafutászsírégetés
0

Írta:

Fuss Budapest utcáin! Éljen a város! Szeresd a várost! Köszöntsd mozgással a tavaszt! 2008. április 13-án a budapesti Margitszigeten gyűlnek össze a futás szerelmesei, hogy a különböző távok közül választva nekivágjanak a kilométereknek. A 23. T-Com Vivicittá Városvédő Futás Magyarország egyik legnépesebb utcai futóversenye. A mindig fantasztikus hangulatban zajló eseményen minden futni szerető ember megtalálhatja […]

Fuss Budapest utcáin!

0009672_1.jpg ()

Éljen a város! Szeresd a várost! Köszöntsd mozgással a tavaszt!

2008. április 13-án a budapesti Margitszigeten gyűlnek össze a futás szerelmesei, hogy a különböző távok közül választva nekivágjanak a kilométereknek. A 23. T-Com Vivicittá Városvédő Futás Magyarország egyik legnépesebb utcai futóversenye. A mindig fantasztikus hangulatban zajló eseményen minden futni szerető ember megtalálhatja a számára legkedvesebb távot, hiszen 3,6 km, 6,5 km és 12 km is választható. A rendezvény azonban a gyaloglók és a Nordic Walkingosok számára is nyitott, őket a 2,8 km-es gyaloglás várja.

A rövidtávok, a Midicittá, a Minicittá és a gyaloglás útvonala a Margitszigeten kanyarog, míg a 12 kilométeres Vivicittá a város legszebb részein vezet keresztül, a futók a Parlament, a Lánchíd látványában is gyönyörködhetnek, sőt a megtisztult levegőjű Alagúton is átfuthatnak.

Aki pedig nem szeretne rajthoz állni a futók vagy a gyaloglók mezőnyében, annak is érdemes kilátogatnia a Margitszigeti Szabadtéri Színpadhoz, hiszen különböző szabadidős programok, és kerékpáros ügyességi vetélkedők várják a szurkolókat és a családtagokat.

Ez a Vivicittá – Éljen a város! Szeresd a várost!

Bővebb információ a versenyről:
www.futanet.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X