Főoldal > MOZGÁS > Formáld a hasad!

Formáld a hasad!

alakformálásfogyókúrahas
0

Írta:

Ha a hasadat formálnád, egy igen egyszerű gyakorlat elvégzésével már hozzá is foghatsz a “küldetésnek”. Sem tornaeszköz, sem különleges öltözék nem kell hozzá. Mindössze egy puhább szőnyegre lesz szükséged, hogy kényelmesen tudd elvégezni a gyakorlatot. Hasformáló tekerés Bár a klasszikis biciklizés is segíthet alakod karbantartásában, most azt a bringázást mutatjuk be, mellyel valószínűleg már az általános […]

Ha a hasadat formálnád, egy igen egyszerű gyakorlat elvégzésével már hozzá is foghatsz a “küldetésnek”. Sem tornaeszköz, sem különleges öltözék nem kell hozzá. Mindössze egy puhább szőnyegre lesz szükséged, hogy kényelmesen tudd elvégezni a gyakorlatot.

Hasformáló tekerés
Bár a klasszikis biciklizés is segíthet alakod karbantartásában, most azt a bringázást mutatjuk be, mellyel valószínűleg már az általános iskolai testnevelésórán is találkoztál. Tekerj egy helyben!

  • Helyezkedj el a talajon nyújtott lábbal, támaszkodj a tenyeredre vagy az alkarodra.
  • Feszítsd meg a hasad és a feszítés közben emeld a bal lábad, a jobb tárded pedig hajlítsd.
  • Ezután következnek a kerékpározó mozdulatok: mozgasd úgy a lábad, mintha egy pedált tekernél.
  • A gyakorlat során ügyelj arra, hogy a derekad ne fájjon, és ne feszítsd a nyakad sem.
  • Tekerj folyamatosan, körülbelül 1 percig, majd fél perc pihenő után újabb 1 perces tekerés következzék.
  • A tekerés közben mindvégig feszítsd a hasad, és igyekezz egyenletesen lélegezni.

0011842_1.jpg ()


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X