Főoldal > MOZGÁS > Jessica Alba várandósan is topformában volt

Jessica Alba várandósan is topformában volt

diétafogyókúraJessica Albavárandósság
0

Írta:

A 27 éves Jessica Alba, a Honey, a Sin City és a Fantasztikus négyes c. filmek sztárja 2008. májusában ment hozzá szerelméhez, Cash Warrenhez. Kislányuk alig egy hónappal később, június 7-én látta meg a napvilágot. Nagypapája szerint, a kis Honor Marie máris olyan gyönyörű, mint a mamája. Vajon Jessica Alba hogyan tartotta magát formában kismamaként, és mit […]

A 27 éves Jessica Alba, a Honey, a Sin City és a Fantasztikus négyes c. filmek sztárja 2008. májusában ment hozzá szerelméhez, Cash Warrenhez. Kislányuk alig egy hónappal később, június 7-én látta meg a napvilágot. Nagypapája szerint, a kis Honor Marie máris olyan gyönyörű, mint a mamája. Vajon Jessica Alba hogyan tartotta magát formában kismamaként, és mit tesz ma az egészségéért?

Topformában Jessica Alba-módra

Jessica 12 éves korában határozta el, hogy egészségesen fog étkezni, a családjában ugyanis többen komoly súlyproblémákkal küzdenek.

  • A színésznő a szénhidrátszegény étrend híve: reggelire csak egy tojásfehérjéből készült omlettet és gyümölcsöt eszik, ebédre könnyű salátát, vacsorára pedig zöldséget, halat vagy csirkét fogyaszt. Ha egy kis édességre vágyik, szárított gyümölcsöt vagy magvakat majszol. Finomított cukorból készült édes péksüteményeket egyáltalán nem eszik.
  • Az egészséges étrendet  várandóssága alatt is igyekezett betartani, de időnként ő is bűnözött kicsit: sok kismamához hasonlóan ő is gyakran volt kívánós. Ilyenkor legszívesebben fűszeres, indiai ételeket evett, és időnként néhány pohár édes üdítőre is elcsábult.
  • A várandósság hónapjai megviselték Jessicát. Sokszor voltak hangulatingadozásai, a szoptatástól pedig különösen félt: az anyaszerepre otthonában sok pihenéssel és relaxálással készült.
  • Jessica a gyermeke születése után újra edzeni kezdett: minden nap legalább 45 percet mozog intenzíven, hogy következő filmjében már újra topformában legyen. 

A szép színésznő a fogyókúra és a kemény edzések ellenére is elsősorban a babázás perceit szeretné kiélvezni.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X