Főoldal > MOZGÁS > Katie Holmes fogyókúrás titka

Katie Holmes fogyókúrás titka

fogyókúraKatie Holmessztár
0

Írta:

Arra a kérdésre, hogy hogyan tud mindig csinos és karcsú maradni, Katie egyszerű és tömör választ ad. „Hát próbálkozom. Szeremcsére olyan helyen nőttem fel, ahol atlétákkal, rendszeresen sportoló emberekkel voltam körülvéve. A szüleim igyekeztek egészségesen élni, ezért ezt az életmódot sajátítottam el én is. Hálaadáskor rendszeresen elmentünk futni, mielőtt nekiláttunk a nagy pulykavacsorának. A papám […]

Arra a kérdésre, hogy hogyan tud mindig csinos és karcsú maradni, Katie egyszerű és tömör választ ad. „Hát próbálkozom. Szeremcsére olyan helyen nőttem fel, ahol atlétákkal, rendszeresen sportoló emberekkel voltam körülvéve. A szüleim igyekeztek egészségesen élni, ezért ezt az életmódot sajátítottam el én is. Hálaadáskor rendszeresen elmentünk futni, mielőtt nekiláttunk a nagy pulykavacsorának. A papám mindenkit arra ösztönzött, hogy mozogjon.”

Katie is elcsábul néha
Persze Katie sem tud mindig szigorú lenni magához, amikor fogyókúrázik: a vajas popcornról, a hagymakarikákról, a tortilláról és a vaníliás tejről, valamint a diétás kóláról még ő sem tud lemondani. És kedvenc időtöltései sem mindig a tetsmozgással függnek össze. Szabadidejében gyakran bukkan fel a bevásárlóközpontokban, táncos bulihelyszíneken, moziban is. És persze sokszor látni zöldövezeti futópályákon is!

Tom Cruise szerint egyetlen dologra kéne barátnőjének jobban figyelnie: sokkal több vitamint kellene fogyasztania ahhoz, hogy a színészek stresszes életvitelét jobban bírja.


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X