Főoldal > MOZGÁS > Angelina Jolie hamarosan hatgyermekes anyuka lesz!

Angelina Jolie hamarosan hatgyermekes anyuka lesz!

angelina joliediétafogyókúra
0

Írta:

Angelina Jolie-nak két évvel ezelőtt született meg az első babája – a kis Shiloh azonban már a negyedik gyermek a Jolie-Pitt családban. A színésznő korábban már három „egzotikus” származású csöppséget (a kambodzsai Madox-ot, a vietnámi Pax-ot és az etiópiai Zaharát) is örökbe fogadott. A Tomb Raider egykori sztárja, és férje, Brad Pitt többször viccelődtek már […]

Angelina Jolie-nak két évvel ezelőtt született meg az első babája – a kis Shiloh azonban már a negyedik gyermek a Jolie-Pitt családban. A színésznő korábban már három „egzotikus” származású csöppséget (a kambodzsai Madox-ot, a vietnámi Pax-ot és az etiópiai Zaharát) is örökbe fogadott.

A Tomb Raider egykori sztárja, és férje, Brad Pitt többször viccelődtek már azzal, hogy legalább tíz gyereket szeretnének – ha az ikerbabák néhány hét múlva világra jönnek, a házaspár máris féltucat gyereknél tart majd!

0012396_1.jpg ()

Hogyan vigyáz magára az állapotos Angelina Jolie?
A színésznő másodjára elég nehezen esett teherbe. Angelina tavaly nyáron még betegesen sovány volt – állítása szerint édesanyja elvesztése miatt fogyott le ennyire. Az anorexiás színésznő akkoriban képtelen lett volna a gyermekvállalásra, ám Jolie nagy nehezen felszedett néhány kilót, és orvosai segítségének köszönhetően hamarosan meg is fogantak az ikrek.

Angelina Jolie-t sosem érdekelte igazán, hogy mit eszik – tavalyi fogyása részben talán ennek is köszönhető. Az evés nem játszott fontos szerepet az életében, így ha nagyon elfoglalt volt, Angelina sokszor ki is hagyott egy-egy étkezést. Szerencsés alkatának köszönhetően soha nem kellett fogyókúráznia – a rendszeres jógázás és a kickbox edzések pedig elegendőek voltak ahhoz, hogy izmos és karcsú alakját megőrizze.

Nemrég azonban kiderült, hogy Angelinának terhesség alatti cukorbetegsége van, így a színésznőnek gyökeresen meg kellett változtatnia az eddigi táplálkozási szokásait. Angelina lemondott az édességekről, és odafigyel arra is, hogy egészséges ételeket fogyasszon – az eddig jórészt rántottán és hamburgeren élő színésznő számára ez korántsem egyszerű feladat.

  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X