Főoldal > MOZGÁS > Le az úszógumival! Villámgyakorlat 5 percben!

Le az úszógumival! Villámgyakorlat 5 percben!

fogyókúrahajúszógumizsírégetés
0

Írta:

A nadrágból, szoknyából, bikinialsóból oldalt kibuggyanó kis hájjal nincs baj – a férfiak jó része kifejezetten szexinek tartja a puha, kerekded női derék és csípő látványát. Ha azonban a kelleténél nagyobb a zsírréteg, érdemes vagy az öltözködéseddel játszani (Válassz fürdőruhát alkatod szerint – katt ide!) és eltakarni a felesleget, vagy nekiállni, és kicsit feszesíteni, karcsúsítani a problémás testrészt. […]

A nadrágból, szoknyából, bikinialsóból oldalt kibuggyanó kis hájjal nincs baj – a férfiak jó része kifejezetten szexinek tartja a puha, kerekded női derék és csípő látványát.
Ha azonban a kelleténél nagyobb a zsírréteg, érdemes vagy az öltözködéseddel játszani (Válassz fürdőruhát alkatod szerint – katt ide!) és eltakarni a felesleget, vagy nekiállni, és kicsit feszesíteni, karcsúsítani a problémás testrészt.

Gyakorlatunk egy klasszikus derékkarcsúsító torna, melyet bárhol, tornaeszközök és nagyobb megerőltetés nélkül el tudsz végezni. Bújj bele egy kényelmes nadrágba, vegyél fel egy olyan pólót, ami nem zavar majd a mozgásban – és már kezdheted is a tornát!

0012555_1.jpg ()

Így hajtsd végre a gyakorlatot

  • Állj csípőszélesnél kicsit nagyobb terpeszben, feszítsd meg a popsid, a hasad húzd be, tartsd egyenesen a hátad!
  • A jobb karod emeld a magasba a füled mellé, a bal karod pedig engedd a csípőd mellé.
  • A gyakorlat során hajolj a bal oldalra – tartsd egyenesen a felsőtested, mintha két fal között állnál. Ne dőlj sem előre, sem hátra!
  • Miközben balra hajolsz, nyújtsd a füled mellett tartott jobb karodat is minél jobban, a bal karodat pedig a felsőtested előtt húzd jobbra a derekad felé.
  • Érezd, ahogy az oldalad nyúlik – a nyújtást pedig azzal fokozd, hogy a karoddal mindkét irányban jobban nyújtózol, mint eddig.
  • Apró mozdulatokkal nyújts, majd kicsit engedd vissza – így végezz 20 darabot, majd végezd a másik irányba is: bal karod emeld a füled mellé, jobb karoddal nyújtózz a felsőtested előtt balra! Végezd a gyakorlatot mindkét irányba 4×20-as sorozatban! 

Mire figyelj!

  • Írtuk feljebb is, de fontos hangsúlyozni: a felsőtested tartsd egyenesen, az alsó testrészeket pedig végig feszítsd a gyakorlat során.
  • Ha fájdalmat érzel, hagyd abba a gyakorlatot, de erőltesd!
  • Ha jól végzed a gyakorlatot, másnap, harmadnap izomlázad lehet: fájdalmaid árnika vagy más, sportolás után használatos krémmel, egy forró fürdővel vagy szaunázással és finom nyújtómozdulatokkal enyhítheted!

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X