Főoldal > MOZGÁS > 3+1 kalóriafaló program a Szigeten

3+1 kalóriafaló program a Szigeten

fogyókúrakalóriamozgássziget
0

Írta:

1. programlehetőség  Afro Latin Színpad és Világfalu Hallgathatsz afrikai zenét, autentikus reggea-t vagy részese lehetsz egy igazi brazil karneválnak! Vár az Afro Latin Színpad és Világfalu, ahol minden nap tanulhatsz is valami újat!Minden nap 11:00 Indiai jóga workshop12:00 Capoeira brazil harcművészet workshop Legiao Capoeira (Brasil)12:45 Brazil szamba workshop Szamba Show / Luciane (Brasil)13:30 Kubai Salsa és […]

1. programlehetőség  Afro Latin Színpad és Világfalu
Hallgathatsz afrikai zenét, autentikus reggea-t vagy részese lehetsz egy igazi brazil karneválnak! Vár az Afro Latin Színpad és Világfalu, ahol minden nap tanulhatsz is valami újat!
Minden nap 11:00 Indiai jóga workshop
12:00 Capoeira brazil harcművészet workshop
Legiao Capoeira (Brasil)
12:45 Brazil szamba workshop
Szamba Show / Luciane (Brasil)
13:30 Kubai Salsa és Merenge workshop
Salsa la Cubana / Lili Garces (Cuba)
14:30 Afro Karibi Dance workshop
Black Feeling / Paolo De Jesus (Jamaica-Angola)
15:15 Egyiptomi Hastánc workshop
Nieto Mercedes (E-H)

0013285_1.jpg ()

2. programlehetőség – Sportjátékok a Honvéd üdülőben
Ha a koncertek és a bulik előtt, alatt vagy másnap szeretnéd megmozgatni vagy éppen megmasszíroztatni fáradt testedet, esetleg nyugágyakban relaxálnál a medence szomszédságában, akkor itt a helyed! A Honvéd üdülőben egy kellemes, hűs oázis vár, ahol mindennap 10 órától 19 óráig folyamatos sportolási lehetőségek, különféle rekreációs programok várnak. A helyszínen valamennyi sportághoz sportszerkölcsönző működik.
Körmérkőzéses tornák a szigetlakók, valamint magyar írók, zenészek, politikusok, és több neves médiaválogatott részvételével:

  • kispályás labdarúgás
  • strandfoci
  • strandröplabda
  • kosárlabda

Egyéb játéklehetőségek:
Lábtengó, parkröplabda, tenisz, kötélhúzás, asztalitenisz, tollaslabda, lábtoll-labda, gólyalábas foci, beach ball, baggy, csocsó, darts, petanque, asztali hockey, rodeó rafting, mászófal, heki, euro bungee, 3d karika, kalapácsos erőmérő, boxgép, szkandergép.
Masszázs:
A rendezvény alatt minden nap 10-18 óra között folyamatos és ingyenes masszázslehetőség szakképzett masszőrökkel, frissítőkkel, előzetes időpont-egyeztetés alapján.

3. programlehetőség – Jógasátor a Civil Szigeten
Jógázz, próbáld ki magad! Ászanák (testgyakorlatok), pránajáma (légzés és a belső erő uralása), relaxáció, koncentráció és meditáció. Életmód tesztek, filmek, spirituális társasjátékok.

+1 egészségtipp
Naponta 3×3 program a Zöldség-Gyümölcs Szigeten
A “Fogyassz naponta 3×3 féle zöldséget, gyümölcsöt az egészségért” program célja, hogy bemutassa: a zöldség-gyümölcs fogyasztás nemcsak egészséges, hanem finom, egyszerű és igazi buli! A Zöldség-Gyümölcs Szigeten igazi zöldség-gyümölcs partit rendeznek, amit kóstolóval és az OÉTI szakembereinek közreműködésével, dietetikai tanácsadással tesznek teljessé.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X