Főoldal > MOZGÁS > Feszes popsit szeretnék!

Feszes popsit szeretnék!

alakformálásdiétafogyókúra
0

Írta:

A feszes popsi tikaA feszes fenék sokak szerint alkati adottság, ezért vajmi keveset tesznek ezen testrészük formálásáért. Való igaz, hogy öröklött testalkatod és jellemzőid nem tudod levetkőzni, de azért sokat tehetsz, hogy amivel megáldott a sors, azt formáld, és a lehető legjobb kondiban tartsd.A popsifeszesítésnek számtalan módja van – néha elég, ha álló helyzetben, mondjuk […]

A feszes popsi tika
A feszes fenék sokak szerint alkati adottság, ezért vajmi keveset tesznek ezen testrészük formálásáért. Való igaz, hogy öröklött testalkatod és jellemzőid nem tudod levetkőzni, de azért sokat tehetsz, hogy amivel megáldott a sors, azt formáld, és a lehető legjobb kondiban tartsd.
A popsifeszesítésnek számtalan módja van – néha elég, ha álló helyzetben, mondjuk amikor buszon kapaszkodva utazol, vagy lépcsőzől, finoman megfeszíted, majd elengeded az izmaid.
Azoknak, akik az alakformálásnak a fentinél mozgalmasabb formáját szeretnék választani, egy egyszerű, otthoni gyakorlatot mutatunk be. A gyakorlathoz egy puhább szőnyegre és kényelmes, nem túl szoros, de nem is túl bő öltözékre lesz szükséged.

0013058_1.jpg ()

Így hajtsd végre a gyakorlatot:

  • Helyezkedj el a talajon hanyattfekvésben!
  • Húzd fel a térdeid, a talpad maradjon a talajon!
  • A kezed tedd a fejed mellé a földre, a tenyered felfelé nézzen!
  • A feladat során emeld a csípőd a talajról, tartsd ki ezt a helyzetet kb 10 másodpercig, majd engedd a csípőd a talaj felé, de ne tedd le egészen!
  • A gyakorlatot 30-szor ismételd!

Mire figyelj?

  • A gyakorlat során mindvégig feszítsd a combod és a farizmaid!
  • A csípőd ne tedd le a talajra!
  • Ha szükséges, a talajra tett kezeddel kicsit rásegíthetsz az emelésekkor.
  • Érezd, ahogy a csípőemeléskor megfeszül a combod is!
  • A gyakorat után végezz nyújtást is! Ülj törökülésbe, és próbálj előrehajolni, engedd, hogy nyúljanak az izmok!

További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X