Főoldal > MOZGÁS > Nézd meg, hogyan tartja formában Dukai Regina

Nézd meg, hogyan tartja formában Dukai Regina

Dukai Reginafogyókúra
0

Írta:

Regina a jó ételekre esküszik. Bár sokszor eltervezte, hogy fogyókúrába fog, sosem tudott nekikezdeni. Szívesen változtatna lötyögős izmain, homokóra alkatát azonban semmi pénzért nem változtatná meg. Salátát sosem készít, inkább szalonnát, sült oldalast, kolbászt és pattogatott kukoricát eszik. Nézd meg Reginával készített interjúnakt videónk is!

Regina a jó ételekre esküszik. Bár sokszor eltervezte, hogy fogyókúrába fog, sosem tudott nekikezdeni. Szívesen változtatna lötyögős izmain, homokóra alkatát azonban semmi pénzért nem változtatná meg. Salátát sosem készít, inkább szalonnát, sült oldalast, kolbászt és pattogatott kukoricát eszik.

Nézd meg Reginával készített interjúnakt videónk is!


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X