Főoldal > MOZGÁS > Nicole Kidman a South-Beach diétára esküszik!

Nicole Kidman a South-Beach diétára esküszik!

fogyókúranicole kidmansztárokszülés
0

Írta:

 Júliusban, Nashville városában született meg Nicole Kidman kislánya, Sunday Rose. A színésznő már nagyon régóta vágyott babára.Tom Cruise-zal való házassága alatt kétszer is elvetélt, így az ex-házaspár végül az örökbefogadás mellett döntött – lánya, Isabella és fia, Connor most 14 és12 évesek. A 41 éves színésznőnek szinte az „utolsó pillanatban” sikerült teherbe esnie – ő és második férje, Keith […]

0012487_1.jpg ()

 Júliusban, Nashville városában született meg Nicole Kidman kislánya, Sunday Rose. A színésznő már nagyon régóta vágyott babára.Tom Cruise-zal való házassága alatt kétszer is elvetélt, így az ex-házaspár végül az örökbefogadás mellett döntött – lánya, Isabella és fia, Connor most 14 és12 évesek. A 41 éves színésznőnek szinte az „utolsó pillanatban” sikerült teherbe esnie – ő és második férje, Keith Urban countryénekes is nagyon boldogan várták a kicsi érkezését.

Nicole karcsúságának titka

  • A törékeny alkatú Nicole mindig is nagyon sportos volt: rendszeresen futott, úszott, jógázott, és az edzőtermeket is gyakran látogatta. A színésznő a South Beach-diéta híve, így mellőzi az étrendjéből a „rossz” zsírokat és szénhidrátokat – nem fogyaszt többek között fehérlisztből készült tésztaféléket, magas kalóriatartalmú édességet és zsíros húsokat sem.
  • Nicole Kidman a terhessége alatt is sokat edzett, orvosai véleménye szerint talán túlzásba is vitte a sportolást. A színésznő az utolsó hetekig rendszeresen futott, hetente több alkalommal izzasztó spinning órákra is járt. Szemtanúk szerint még az ötödik hónapban is alig látszott rajta, hogy gyermeket vár.

A baba érkezése egy kicsit megnyugtatta Nicole-t, és az is biztos, hogy a színésznő anyaként sem kerüli el az edzőtermeket…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X