Főoldal > MOZGÁS > Búcsúzz a nyártól éjszakai futással!

Búcsúzz a nyártól éjszakai futással!

fogyókúrafutászsírégetés
0

Írta:

A csodálatosan kivilágított főváros utcáin futni nem mindennapi dolog, éjszaka is több ezer autó jár az utakon, nem sokszor adódik lehetőség, hogy a Lánchídon, az Alagútban, vagy a Duna-parton zavartalanul kocoghassanak a mozogni vágyók. Szeptember 13-a azonban más: ekkor kerül megrendezésre a 13. K&H Olimpiai Éjszakai Futás, ahol mindez megtörténhet! Az egyedi hangulatú éjszakai futást neked […]

A csodálatosan kivilágított főváros utcáin futni nem mindennapi dolog, éjszaka is több ezer autó jár az utakon, nem sokszor adódik lehetőség, hogy a Lánchídon, az Alagútban, vagy a Duna-parton zavartalanul kocoghassanak a mozogni vágyók.

Szeptember 13-a azonban más: ekkor kerül megrendezésre a 13. K&H Olimpiai Éjszakai Futás, ahol mindez megtörténhet!

0013932_1.jpg ()

Az egyedi hangulatú éjszakai futást neked is ki kell próbálnod, ha egy kicsit vágysz arra, hogy részese legyél egy különleges sporteseménynek!
A résztvevők a fényárban úszó Lánchíd szomszédságában gyűlnek össze, hogy a nyarat búcsúztató tűzijáték utolsó durranására nekivágjanak a főváros legszebb helyeit érintve kanyargó, 6,5 kilométeres távolságnak. Futás közben olyan látványosságokban gyönyörködhetnek a résztvevők, mint az autóktól mentes, tiszta levegőjű Alagút, a Budai Vár, vagy a Duna hullámain megcsillanó esti fények. Ezek a körülmények adják az éjszakai futás igazi varázsát, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az indulók egy hangulatos, közös éjszakai futással lépjenek át az őszbe, és méltóképp búcsúztassák az idei nyarat.

0013932_2.jpg ()

5 ok, amiért nem szégyen a futás, éjszaka sem:

  • A futás egészséges: serkenti a vérkeringést, edzi a szívet és az érfalakat.
  • A futás fejleszti az állóképességet, így minden más élethelyzetben kitartóbb tudsz lenni.
  • A futás formálja a lábat, combokat!
  • A futással leadhatod a felesleges kilókat.
  • A futás oldja a stresszt és kikapcsol, megszabadít a negatív gondolatoktól.

Bővebb információ: www.futanet.hu

Kép forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X