Főoldal > MOZGÁS > A nap fogyókúrás tippje: fogyj szexszel!

A nap fogyókúrás tippje: fogyj szexszel!

diétafogyókúraszex
0

Írta:

Ahhoz, hogy sikeres legyen a fogyókúrád, sok dologra kell koncentrálnod. Hisz azon túl, hogy odafigyelsz a táplálkozásodra, az ételek és italok megfontolt összeválogatására, fontos a rendszeres testmozgás követelményének betartása is. Most egy olyan “mozgásforma” forma előnyeit osztjuk meg veled, melyet te is könnyen beépíhetsz a hétköznapjaidba. Hogyan segít a szex a fogyókúrádban? Élénkíti a vérkeringéstFelizgatott állapotban […]

Ahhoz, hogy sikeres legyen a fogyókúrád, sok dologra kell koncentrálnod. Hisz azon túl, hogy odafigyelsz a táplálkozásodra, az ételek és italok megfontolt összeválogatására, fontos a rendszeres testmozgás követelményének betartása is. Most egy olyan “mozgásforma” forma előnyeit osztjuk meg veled, melyet te is könnyen beépíhetsz a hétköznapjaidba.

0013776_1.jpg ()

Hogyan segít a szex a fogyókúrádban?

  • Élénkíti a vérkeringést
    Felizgatott állapotban vérünk elkezd felforrósodni, lüktetni ereinkben. A felhevült vér az agyunkba szökik, és a heves vérkeringéssel társulva egy emelkedett állapotot, megkapó, vonzó külsőt eredményez – hálószobán kívül és belül egyaránt.
    A végeredmény pedig az, hogy a friss, pezsgő vér az egész szervezetet felélénkíti, oxigént juttat minden egyes sejthez és megszabadít az öreg, elhasznált sejtektől. És íme, elérkeztünk a szex egy újabb jótékony: vagyis tisztító, méregtelenítő hatásához.
  • Karbantartja a testet
    A szex sokat emlegetett hatása továbbá, hogy segít karbantartani a testet, miközben állandóan közel hoz önmagadhoz, hozzájárul a saját testedről alkotott kép megismeréséhez. Mert ki ne szeretné azt érezni, hogy szép és kívánatos? Ki ne akarna tetszeni a mellette fekvő szerelmének – a szex arra is ösztönöz, hogy szépek és kívánatosak maradjunk, odafigyeljünk testünkre.

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X