Főoldal > MOZGÁS > Egy nap a bomba alakért! Újra itt a Mozgós Péntek!

Egy nap a bomba alakért! Újra itt a Mozgós Péntek!

diétafogyókúramozgászsírégetés
0

Írta:

Magyarországon a nők 62, a férfiak 58 százaléka küzd túlsúllyal. Ennek – a helytelen táplálkozás mellett – legfőképpen a mozgásszegény életmód az okozója. Az akció szeretné felhívni a figyelmet erre a társadalmilag súlyos problémára, egyben megoldást is kínál azzal, hogy 50%-os kedvezménnyel ad lehetőséget az akció napján a fitness termek és egyéb helyszínek kipróbálására. Az […]

Magyarországon a nők 62, a férfiak 58 százaléka küzd túlsúllyal. Ennek – a helytelen táplálkozás mellett – legfőképpen a mozgásszegény életmód az okozója. Az akció szeretné felhívni a figyelmet erre a társadalmilag súlyos problémára, egyben megoldást is kínál azzal, hogy 50%-os kedvezménnyel ad lehetőséget az akció napján a fitness termek és egyéb helyszínek kipróbálására.

0013772_1.jpg ()

Az akció szervezői elmondták, hogy tapasztalataik szerint – bár nagyon sokan hiányolják az életükből a testmozgást – nem keresik meg a környékükön lévő lehetőségeket.
A rendszeres testmozgás el- és újrakezdéséhez az első lépés a legnehezebb. A Mozgós Péntek akció éppen ennek a lépésnek a megtételét próbálja elősegíteni azzal, hogy felhívja a figyelmet, a mozgási lehetőségek széles kínálatára. A februári akció után sokan kezdtek egészségesebb életet, remélhetőleg most még többen fordulnak az egészséges életmódhoz vezető út felé.
Béres Alexandra elmondta, büszke arra, hogy ő az egyik házigazdája ennek a rendezvénynek, hiszen az akció céljai azonosak azzal, amiért ő mindig is küzdött. 

Programok: 
Szeptember 4. (csütörtök) 15:30 
Janics Natasával melegítünk a Mozgós Péntekre

Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő segít a vendégeknek gyakorlati, elméleti tanácsokkal, valamint természetesen mesél az olimpia élményeiről.
 
Szeptember 5. (Mozgós Péntek) 16:00-18:00
Sztárok a Mozgós Pénteken
Béres Alexandra vezetésével edzenek olyan celebek, mint István és Anita a Nagy Fogyásból, Molnár Ferenc Caramel énekes és Magony Szilvia műsorvezetőnő.
 
Helyszín mindkét program esetében: Gilda Max River Estates Váci út 35.

A kedvezményt nyújtó helyszínek listája megtalálható, a www.mozgospentek.hu honlapon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X