Főoldal > MOZGÁS > Így dolgozz le 500 kalóriát!

Így dolgozz le 500 kalóriát!

fogyókúrakalóriamozgás
0

Írta:

Vígjátékok nézéseEgy átlagos – mondjuk 23-27 perces – sorozat megtekintése 50 kalóriától szabadíthat meg. Ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy 3 alkalommal felállsz DVD-t is cserélni, akkor további kalóriamennyiséget dolgozhatsz le. Ugyancsak hatékonyabban égeted a kalóriákat, ha nem egy szimpla sorozatot nézel, hanem mondjuk egy nevettető, “hasizomerősítő” vígjátékot választasz. Egy szívből jövő nevetéssel erősítheted az immunrendszered és csökkentheted […]

Vígjátékok nézése
Egy átlagos – mondjuk 23-27 perces – sorozat megtekintése 50 kalóriától szabadíthat meg. Ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy 3 alkalommal felállsz DVD-t is cserélni, akkor további kalóriamennyiséget dolgozhatsz le. Ugyancsak hatékonyabban égeted a kalóriákat, ha nem egy szimpla sorozatot nézel, hanem mondjuk egy nevettető, “hasizomerősítő” vígjátékot választasz. Egy szívből jövő nevetéssel erősítheted az immunrendszered és csökkentheted a vérnyomásod is. Ahhoz, hogy 500 kalóriától megszabadulj, több órán át kell kényelmesen elheveredned a kanapén és arra “kényszerítened” magad, hogy kacagj egy jó komédián.

Vásárlás
Egy hétvégi bevásárlással, melynek során nehéz, jól megpakolt kosarakat kell cipelned, nagyjából annyit mozogsz, mintha egy 45 perces ugrálós aerobikórán vennél részt. Ha a bevásárlóközpontban még lépcsőzöl is, és a tömött liftben egyensúlyozol, kezedben a szatyrokkal, a mozgás még hatékonyabb lehet. Ha pedig a ruhapróbák során a karod emelgeted, cipőpróbák során hajolgatsz, vállaid és combjaid is szép izmosak lehetnek!

0014099_1.jpg ()

Szex
Egy átlagos intenzitású szeretkezéssel 25 perc alatt 250 kalóriát doglozhatsz le. Pár extra pózzal, lepedőkarobatikával fokozhatod a szex hatékonyságát. Alakformáló és pulzusemelő hatásán túl a testmozgás ezen formája a stressztől is megszabadít, oldja a feszültséget és növeli az önbizalmat!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X