Főoldal > MOZGÁS > Critical mass – bringás felvonulás ma este!

Critical mass – bringás felvonulás ma este!

bringacritical massfelvonuláskerékpár
0

Írta:

Pontosan 18:30-kor a Hősök terén van az első helyszín bringaemeléssel. Pontosan 20 órakor a második a Moszkva téren bringaemeléssel. Jöhetsz bármelyikre, vagy mindkettőre. KÖZTÜK NINCSEN LEZÁRT, KIJELÖLT ÚTVONAL! Az autómentes nap miatt végig lezárt Andrássy úton kívül FORGALOMBAN kell közlekedned, a KRESZ szerint. A két legkézenfekvőbb útvonalon minden nagyobb kereszteződésben állnak rendezőink, és forgalomirányító rendőrök […]

Pontosan 18:30-kor a Hősök terén van az első helyszín bringaemeléssel. Pontosan 20 órakor a második a Moszkva téren bringaemeléssel. Jöhetsz bármelyikre, vagy mindkettőre.

0014230_1.jpg ()

KÖZTÜK NINCSEN LEZÁRT, KIJELÖLT ÚTVONAL! Az autómentes nap miatt végig lezárt Andrássy úton kívül FORGALOMBAN kell közlekedned, a KRESZ szerint.

A két legkézenfekvőbb útvonalon minden nagyobb kereszteződésben állnak rendezőink, és forgalomirányító rendőrök is. Az Oktogontól a körúton végig, és az Andrássy, Lánchíd, Attila vonalon. De ez sem kötelező útvonal, bármerre megtervezheted az utad.

Szabályok bringásoknak!

Állj meg a pirosnál!
Ne tartsd fel a BKV-t!
Most ne tekerj 4/6-os villamos sínein!
A járda és a zebra a gyalogosoké!
Inkább egy mellékutca mint a járda!
Légy megértő és türelmes az ideges sofőrökkel is!
Figyelj a rendezőinkre!
Ha tudsz, állj be segíteni nekik!
Legyen lámpád!
A Moszkván csak a járdákon gyűlünk.
A villamossínen ne állj le.

Zenei programok a Liszt Ferenc téren 16:00-21:00: fellép a Zuboly, a Balkan Fanatik és az erdélyi Maszkura szvingzenekara.

A ma esti programokról bővebben a Criticalmass.hu oldalon olvashatsz – katt ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X