Főoldal > MOZGÁS > Vasárnap rajtol Magyarország legnagyobb félmaratoni futóversenye

Vasárnap rajtol Magyarország legnagyobb félmaratoni futóversenye

félmaratonfogyókúrafutásverseny
0

Írta:

A félmaraton, vagyis a „legyőzhető távolság” hazai és külföldi futókból álló mezőnye a Városligetből startolva főváros legszebb részein fut majd keresztül, hogy aztán egy remek sportteljesítményt magáénak tudva érhessen célba. A félmaratont párban is lehet teljesíteni, de akár a 3,5 kilométeres Nike Ligetkörön is lehet indulni, így minden futást szerető megtalálhatja a számára ideális távot […]

0013768_1.jpg ()

A félmaraton, vagyis a „legyőzhető távolság” hazai és külföldi futókból álló mezőnye a Városligetből startolva főváros legszebb részein fut majd keresztül, hogy aztán egy remek sportteljesítményt magáénak tudva érhessen célba.
A félmaratont párban is lehet teljesíteni, de akár a 3,5 kilométeres Nike Ligetkörön is lehet indulni, így minden futást szerető megtalálhatja a számára ideális távot ezen a rendezvényen.

Gyere el te is, szurkolj a futóknak, bíztasd őket, miközben teljesítik a „legyőzhető távolságot”!

Hogy a félmaratoni bemelegítés is tökéletes legyen, minden indulót szeretettel várunk szeptember 6-án, szombaton a Metropol Reggeli Futás keretében a Margitszigeten! Melegítsünk be közösen a félmaratonra, majd költsünk el együtt egy finom reggelit! Találkozzunk Budapest zöld szigetén, és fussunk együtt!

Bővebb információ: www.futanet.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X