Főoldal > MOZGÁS > George Clooney szálkásabb és szexisebb, mint valaha!

George Clooney szálkásabb és szexisebb, mint valaha!

férfifogyókúraGeorge Clooneyszexisztár
0

Írta:

A világ legszexisebb férfijának kikiáltott színésznek lételeme a mozgás – így ha le szeretne adni néhány kilót, elsősorban nem étkezési szokásait változtatja meg, hanem inkább megduplázza a testmozgásra fordított időt. Fogyás 16 kg fölösleg utánLegutóbb a Syriana című film forgatása után kezdett fogyókúrába, ugyanis a szerep kedvéért majdnem tizenhat kilót szedett fel. Hogy megszabaduljon a […]

A világ legszexisebb férfijának kikiáltott színésznek lételeme a mozgás – így ha le szeretne adni néhány kilót, elsősorban nem étkezési szokásait változtatja meg, hanem inkább megduplázza a testmozgásra fordított időt.

Fogyás 16 kg fölösleg után

Legutóbb a Syriana című film forgatása után kezdett fogyókúrába, ugyanis a szerep kedvéért majdnem tizenhat kilót szedett fel. Hogy megszabaduljon a zsírpárnáktól a 47 éves sztár hetente többször jár aerobik- és táncórákra, és minden nap legalább egy órát jógázik. Emellett komoly has- és fenékfeszesítő gyakorlatokat is beiktat a napi edzésprogramba. A sok-sok testmozgás meghozta a gyümölcsét: Clooney szálkásabb és szexisebb, mint valaha!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X