Főoldal > MOZGÁS > Nagy őszi zsírégetés a mozgás jegyében

Nagy őszi zsírégetés a mozgás jegyében

diétafogyókúramozgászsírégetés
0

Írta:

Ismét itt az év legfittebb napja!  Látogass el te is 2008. november 22-én a Papp László Budapest Sportarénába, ahol 40 különböző aerobik és fitnesz óratípus közül válogathatsz, és a legnépszerűbb hazai, és kiváló külföldi előadók vezetésével mozoghatsz egész nap. A programodból ne hagyd ki az indoor cyclingot sem! Ha pedig elfáradtál, pihenésképpen vegyél részt az Életmód Expón, ahol […]

Ismét itt az év legfittebb napja! 

Látogass el te is 2008. november 22-én a Papp László Budapest Sportarénába, ahol 40 különböző aerobik és fitnesz óratípus közül válogathatsz, és a legnépszerűbb hazai, és kiváló külföldi előadók vezetésével mozoghatsz egész nap. A programodból ne hagyd ki az indoor cyclingot sem! Ha pedig elfáradtál, pihenésképpen vegyél részt az Életmód Expón, ahol megismerkedhetsz a legújabb trendekkel és sporteszközökkel. Sőt! A Fitnesz Parkba is látogass el, ahol a legújabb fitnesz-eszközök várnak kipróbálásra. 

0015517_1.jpg ()

Ízelítő a programból:

  • Az Aréna nagyszínpadán olyan remek órák várnak, mint a Súlykontroll, a Kangoo Jumps, a Dance Pumping, az Iron Box, vagy az Aerobik Performance.
  • Az idei év újdonsága a Body&Mind különterem, ahol olyan testet és lelket összehangoló mozgásformákat próbálhatsz ki, mint a pilates és a jóga különböző irányzatai.
  • A Mozgástrendek különterem olyan népszerű órákat kínál, mint az X-co Training, a WellBox, a Hi-Lo X-treme, vagy a Fittball.
  • Az előadók között ott lesz például Béres Alexandra, Czanik Balázs, Schobert Norbi, Borsodi Balázs, vagy a Brazíliából és Bulgáriából érkezett Marcello Nascimento és Sava Assenov is.

Az eseményről bővebben a rendezvény oldalán, a www.fittarena.hu honlapon tájékozódhatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X