Főoldal > MOZGÁS > Südi Iringó őrülten csinos és nőies! – Mi a titka?

Südi Iringó őrülten csinos és nőies! – Mi a titka?

fogyókúramozgásSüdi Iringószépségtánc
0

Írta:

Nézd meg a WellnessCafe Südi Iringóval készült interjúját! Lendület, sportos öltözet, nőies mozdulatok. A fotózás utolsó pillanatait csípem el. A vakuk kereszttüzében Iringó arca hihetetlenül változékony, az egyik pillanatban kislányosan bájos, visszafogott, a másikban pedig érzéki és sugárzóan nőies. Sok időt töltesz a tükör előtt? Nem mondhatnám. Nem használok szemránckrémet, bőrfeszesítőt, nem szoktam pakolást feltenni vagy […]

Nézd meg a WellnessCafe Südi Iringóval készült interjúját!

Lendület, sportos öltözet, nőies mozdulatok. A fotózás utolsó pillanatait csípem el. A vakuk kereszttüzében Iringó arca hihetetlenül változékony, az egyik pillanatban kislányosan bájos, visszafogott, a másikban pedig érzéki és sugárzóan nőies.

Sok időt töltesz a tükör előtt?

Nem mondhatnám. Nem használok szemránckrémet, bőrfeszesítőt, nem szoktam pakolást feltenni vagy bőrradírozni. Szerencsém van a bőrömmel, serdülőkoromban sem volt gondom vele. Két évvel ezelőtt azonban minden előzmény nélkül komoly bőrproblémáim lettek. Hét hónapig szedtem egy gyógyszert, ami remekül helyre hozta, de mellékhatásként szárazzá vált a bőröm. Erre kaptam egy gyógyszertári csodakrémet, ami rendkívül hatékonyan hidratál. A mai napig őrzöm a receptjét, ezt használom reggelente a számra és az arcomra. Van viszont egy szenvedélyem: imádom a napot. Szeretem, ha barna vagyok, mert ilyenkor sokkal jobban érzem magam. Tudom, hogy ettől égnek áll a bőrgyógyászok haja, de, mit tegyek, ez az én káros, bűnös szenvedélyem.

0015120_1.jpg ()

A honlapodon meglepő őszinteséggel írsz a fogszabályzásodról is…

Egyszerre volt szemüvegem és fogszabályzóm. Gyerekkoromban tényleg áldatlan állapotok uralkodtak a számban, de rettegtem a fogszabályzástól. Tizenhárom éves koromban aztán találkoztam egy táncos fiúval, aki a versenyeken tele szájjal mosolygott a fogszabályzójával, szemmel láthatóan nem zavarta. Ekkor döntöttem. Kihúzták egy fogamat felül, hogy a többi elférjen. Az alsó fogsorom húszéves koromban hasonló beavatkozáson ment keresztül.

Tavaly júliusban szerepeltél a címlapunkon. Éppen tele voltál tervekkel, saját tánciskolád megnyitása küszöbén. Mi történt azóta?

A tánciskolám időközben egyéves lett. Tavaly szeptemberben nyitottunk Százhalombattán, és egyre többen járnak hozzánk, pedig szinte semmilyen reklámot nem csináltam neki, mert úgy gondolom, hogy a személyes ajánlás a leghatékonyabb módszer. Nálunk a négyévestől a hatvanévesig minden korosztály talál kedvére való tánctípust. A kicsik a törpi dance, a kamaszok a latin tánc, jazz vagy a show tánc alapjaival ismerkednek, az idősebb korosztály pedig a társastáncnak hódol. Nagyon sok múlik a szülőkön, hiszen ha időt és pénzt nem sajnálva, hetente kétszer elhozzák a gyereküket, és végigvárják az órákat – mint ahogyan annak idején az én szüleim is így tették –, akkor a gyereknek is lesz kitartása.

Hogy sikerül összeegyeztetned a tanítást, az üzletasszonyi teendőket és a táncos műsor próbáit?

Esténként tanítok, ezért igyekszem az egyéb elfoglaltságaimat a délelőtti órákra tenni. Az órarendemet is ennek megfelelően állítottam össze, két hosszú napot bevállalva, hogy legyen időm másra is. A Szombat Esti Lázban a táncpartnerem, Stohl András szintén nagyon elfoglalt, ezért nem könnyű mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, de elszántak vagyunk, ha kell, még a hajnali próbákat is bevállaljuk. Ő is maximalista ember, akárcsak én.

A munkatempód fizikailag igen megterhelő. Van valamilyen egészségmegőrző praktikád?

Jó lenne, ha sokat tudnék aludni. Ez most nagyon hiányzik az életemből, mert a napi alvásigényem legalább tíz óra lenne. Az erőnlétem megtartása érdekében magnéziumot szedek, hogy ne görcsöljön be a lábam a túlzott megterhelés alatt. Pihenni pedig majd januárban fogok.

Az interjú folytatását a Wellness magazin novemberi számában olvashatod!

Iringó tanácsa:
„Nehezebb időszakokban a szervezetünknek kell egy kis támogatás. Én ilyenkor könnyű ételeket eszem, hogy ne terheljem túl a gyomromat, például sok salátát, csirkehúst és halat. C-vitamint és multivitaminokat is szedek, és nem feledkezem meg a kalcium- és a magnéziumpótlásról sem.”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X