Főoldal > MOZGÁS > 5 tuti tipp narancsbőr ellen

5 tuti tipp narancsbőr ellen

mozgásnarancsbőr
0

Írta:

“A combomon narancsbőr kezd kialakulni (…). A segítségedet szeretném kérni. Mit tehetnék ellene, hogy elmúljon ez a problémám? Helyesen táplálkozom, sok folyadékot iszom…már csak egy kis mozgást kellene beiktatnom. Kérlek ha lehetséges, írj, hogy milyen gyakorlatokat végezzek, és jó lenne tudni azt is, hogy  mit tehetnék még a tornán kivül a narancsbőr ellen! Válaszodat köszönöm előre […]

0015996_1.jpg ()

“A combomon narancsbőr kezd kialakulni (…). A segítségedet szeretném kérni. Mit tehetnék ellene, hogy elmúljon ez a problémám? Helyesen táplálkozom, sok folyadékot iszom…már csak egy kis mozgást kellene beiktatnom. Kérlek ha lehetséges, írj, hogy milyen gyakorlatokat végezzek, és jó lenne tudni azt is, hogy  mit tehetnék még a tornán kivül a narancsbőr ellen!

Válaszodat köszönöm előre is.”

Kiscsillag”

A személyi edző tanácsa

1. Sportolj heti 3 alkalommal.

2. Elsősorban lábgyakorlatokat (például kitöréseket, guggolásokat) végezz, és iktass be kardió edzést a programodba.

3. Diéta nélkül nem lesz eredményes a küzdelmed – Fogyassz kevesebb sót, cukrot, szénhidrátot és mesterséges anyagokat tartalmazó élelmiszert.

4. Rendszeresen zuhanyozz hideg vízben, mert serkenti a vérkeringést és edzi a bőrödet.

5. Masszírozd sokat a problémás testrészt, és használj feszesítő krémeket (pl. koffeines kencéket).

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X