Főoldal > MOZGÁS > Borneo Spa Club

Borneo Spa Club

Borneo Spa Clubnyeremény
0

Írta:

Alpha Led Oxy Spa A holnap technológiája a szépségért és az egészségért! Az Alpha gépekkel minden eddiginél hatékonyabb alakformáló, méregtelenítő, relaxációs és narancsbőr kezelésék végezhetőek el. Az ALPHA egyensúlyt teremt az egészség és szépségápolás terén, amely segíti a szervezet önfejlesztését. Csökkenti az étvágyat, elégeti a kalóriákat és ezzel együtt csökkenti a testsúlyt is. Képes a […]

Alpha Led Oxy Spa


0016519_3.jpg ()

A holnap technológiája a szépségért és az egészségért! Az Alpha gépekkel minden eddiginél hatékonyabb alakformáló, méregtelenítő, relaxációs és narancsbőr kezelésék végezhetőek el. Az ALPHA egyensúlyt teremt az egészség és szépségápolás terén, amely segíti a szervezet önfejlesztését. Csökkenti az étvágyat, elégeti a kalóriákat és ezzel együtt csökkenti a testsúlyt is. Képes a bőrünk és az egész szervezetünk megfiatalítására, ami akár egy-két alkalom után már érezhető és látható is, sőt a narancsbőrrel szemben is hatásos fegyver. A kapszula belsejében mély-meleg terápiás ionizált környezet jön létre, amelyet 4 féle aromaterápiával fokozhatunk, illetve színterápiás kezeléssel lehet még erőteljesebbé tenni a hatást. Vibrációs masszázzsal pedig ellazítja az izmokat és tovább oldja a stressz hatást. Nehéz szavakba önteni, azt az érzést, amit ez a „gyógykapszula” tud nyújtani a testnek és a léleknek. A kellemes halk zene, a csábító és nyugtató illat, a folyamatos kellemes masszázs hatására ugyanis szó szerint úgy érezzük újjászülettünk.

0016519_1.jpg ()

Dermalife SPA Jet – A víz ereje

 

A „selyemgubóra” emlékeztető futurisztikus kapszula magába tudja foglalni a nap természetes elemeit. A víz, a hő, az oxigén, az aromák, a fény és a gyógynövénykivonatok pedig a tesztalanyok elmondása szerint igen komoly változásokat hoztak az életükbe. A közérzetük javult, a bőrük szebb és egészségesebb lett, csökkent a testsúlyuk és oldódott a stressz okozta feszültségük is. A Dermalife Spa Jet, így került a nemzetközi megmérettetés színpadára. Elnyerte a 2005-ös és 2006-os év innovációs díját a párizsi  Nemzetközi Spa kiállításon (2006-ban a 2G változat). Ezzel ez az élménykapszula lett a világszerte legkeresettebb és legsikeresebb, minden igényt kielégítő hidroterápiás kabinja. A legmodernebb tudományos fejlesztések, az ősi terápiás kezelések, valamint a víz erejének ötvözete az, amitől ennyire különleges élményben lehet része mindenkinek, aki kipróbálja a Spa Jet-et.

0016519_2.jpg ()

 

Bővebb információért látogasson el honlapunkra: www.borneospaclub.hu vagy egyeztessen időpontot a 06/70 279 73 46 –os telefonszámon! Várjuk szeretettel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X