Főoldal > MOZGÁS > Császármetszés után álomalak? – A személyi edző válaszol

Császármetszés után álomalak? – A személyi edző válaszol

császármetszésdiétafogyókúra
0

Írta:

A babavárás hónapjai után minden nő arról álmodik, hogy újra visszanyeri korábbi alakját és sikerül ledolgoznia a fölösleget – különösen a hastájékról. Lássuk, mit  kell tenned azért, hogy újra lapos legyen a hasad és sikerüljön megszabadulnod a 9 hónap alatt kialakult súlyfölöslegtől! Fogadd meg személyi edző szakértőnk tanácsait! “Kedves Kinga! Négy hónapja született meg a kislányom […]

A babavárás hónapjai után minden nő arról álmodik, hogy újra visszanyeri korábbi alakját és sikerül ledolgoznia a fölösleget – különösen a hastájékról. Lássuk, mit  kell tenned azért, hogy újra lapos legyen a hasad és sikerüljön megszabadulnod a 9 hónap alatt kialakult súlyfölöslegtől! Fogadd meg személyi edző szakértőnk tanácsait!

“Kedves Kinga!

Négy hónapja született meg a kislányom császármetszéssel. Úgy érzem, itt az ideje, hogy fogyjak egy kicsit. Kb. fél év alatt szeretnék 15 kg-ot fogyni. Hetente háromszor tornázok itthon DVD-re, és igyekszem egészségesebben táplálkozni.
Az lenne a kérdésem, ha minden alkalommal végzem a hasizom gyakorlatokat, akkor elkerülhető-e, hogy fogyás után csúnyán lógó “kötényhasam” legyen? Vagy minden nap kell hasizomtornát végeznem? 
A másik kérdésem, hogy ha a kardió gyakorlatokat (lépcsőző- és evezőgépen) egyelőre kihagyom, – mert akkor drasztikusan csökken a tejtermelés, és a kisbabám még csak anyatejet kap – lesz-e eredménye az edzésnek?

Válaszát előre is köszönöm

Kriszta”

0016589_1.jpg ()

Kedves Kriszta!

Hogy a bőr visszahúzódik-e, az sajnos a genetikán, és nem az elvégzett felülések számán múlik.

  • A felülések erősítik a hasizmokat, az erős hasfal pedig segíthet a belső szerveket bent tartani, így laposabbnak látszik a hasunk is.
  • A kardiótól egyáltalán nem biztos, hogy csökken a tejtermelés. Nekem sem csökkent. Szerintem érdemes kipróbálni a kardió edzést, és ha valaki úgy érzi, hogy kevesebb teje van, mint korábban, akkor hagyja abba! 
  • Az otthoni tornát egészítsd ki rendszeres babakocsis sétákkal és gyors gyaloglással.
  • Ne feledkezz el a diétáról sem! 

Sok sikert!

Kinga

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X