Főoldal > MOZGÁS > Millennium az évezred wellnesse!

Millennium az évezred wellnesse!

mozgáswellnesszsírégetés
0

Írta:

                                              Millennium az évezred Wellnesse!    Nyerj kombinált havi bérletet a Millennium Wellness nyereményjátékában!                                              Töltsd ki kvízünket! – Katt ide! Persze nemcsak az evezőt húzhatod a Duna-parti „MW-ben” hanem az amerikai Life-Fitness kardió gépekkel formálhatod izmaidat. Az unalmas taposógép már a múlté. Hozd magaddal ipod-odat, nézd a plazmaképernyőn kedvenc filmed, vagy hallgasd a saját zenéd, miközben […]

                                              Millennium az évezred Wellnesse!

   Nyerj kombinált havi bérletet a Millennium Wellness nyereményjátékában!
                                              Töltsd ki kvízünket! – Katt ide!

Persze nemcsak az evezőt húzhatod a Duna-parti „MW-ben” hanem az amerikai Life-Fitness kardió gépekkel formálhatod izmaidat. Az unalmas taposógép már a múlté. Hozd magaddal ipod-odat, nézd a plazmaképernyőn kedvenc filmed, vagy hallgasd a saját zenéd, miközben égeted a zsírt.

0016986_1.jpg ()

Ha a napi stressz után inkább nyugalomra és meditációra vágysz, akkor a jógateremben megleled a testi és mentális felüdülést.

 

0016986_2.jpg ()

Ám az aerob sportok nem csak nőknek valók. A kick-boksz aerobic igazi harcost csinál belőled pár héten belül, bármelyik nemet is képviseled. Hatására tűnik a pocak (ha van) és jelentősen nő a mozgáskoordináció. És melyik lány ne örülne ha párja elkíséri őt a napi edzésére? Legyen a sport is egy közös program szerelmünkkel.

0016986_3.jpg ()

Főleg ilyen szép környezetben az edzés nem egyfajta „szükséges szenvedés” hanem élmény, egészségmegőrzés, testépítés és wellness. Az utóbbit szolgálja a három szauna kabin, a gőzfürdő és a jakuzzi. Itt izmaid kipihenhetik a jól végzett edzés fáradalmait és erősítheted immunrendszeredet. Ha rendszeresen szaunázol a téli megfázás esélyét minimalizálod, szervezetedből távoznak a „méreganyagok”, bőröd szebbé, feszesebbé válik. Őszintén kell ennél több? Na ugye. Gyere le és próbáld ki ezt az egyedülálló létesítményt és ezzel már megtetted az első lépést egy új, egészséges életstílus fele.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X